Vrd Ned Kruf Spz16 06

Aluminium terrasoverkapping, aan uw gevel of vrijstaand, met profielen van Reynaers

Kies voor kwalitatieve terrasoverkappingen

Bij Bruynseels-Vochten in Kalmthout hebt u twee mogelijkheden voor aluminium terrasoverkappingen. Een aluminium terrasoverkapping aan uw gevel als een open serre. We kunnen deze zo realiseren dat terrasoverkapping aluminium kan evolueren tot een gesloten serre. De andere mogelijkheid is een vrijstaande terrasoverkapping aluminium in uw tuin of bij uw zwembad.
Wat ook jouw voorkeur heeft, alle aluminium terrasoverkappingen worden met profielen van Reynaers aluminium gemaakt in onze eigen atelier in Brasschaat. Ze wordt met 10 jaar garantie op constructie en correcte plaatsing door professionele vakmensen bij u geplaatst.

Klaar voor jouw eigen veranda?

Stuur me naar verandakiezer

Nu al geïnteresseerd? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Er zijn tenslotte nog heel wat extra zaken om rekening mee te houden wanneer je kiest voor een terrasoverkapping: zo is de kans groot dat er ook funderingswerken nodig zijn – en misschien zelfs een bouwvergunning. In ruil voor deze moeite krijg je wél een bijzonder duurzame oplossing waar het volledige gezin jaren van zal genieten.

Aluminium profielen van Reynaers: de slimme keuze 

Jouw terrasoverkapping is altijd samengesteld met de prachtige aluminium profielen van Belgisch topmerk Reynaers. En omdat wij erkend Reynaers partner zijn, ben je bij ons zeker van kwalitatieve profielen en een correcte plaatsing van jouw aanbouw.

De voordelen van Reynaers profielen

  • Deze sterke en slanke profielen maken grote raamoppervlaktes mogelijk. Zo geniet jij seizoenrond van nog meer lichtinval.

  • Voor de kleur van je aluminium profielen heb je keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren. Wil je de binnen- en buitenzijde van jouw terrasoverkapping in een andere kleur? Da’s allemaal mogelijk!

  • Geniet van een perfecte isolatiewaarde dankzij onze profielen met verschillende kamers en rubberen dichtingen.

  • De profielen van jouw terrasoverkapping zijn onderhoudsvriendelijk, roesten of barsten niet en trekken ook niet krom.

Aluminium terrasoverkapping in glas

Voor een aluminium terrasoverkapping in glas gebruiken we beglazing met een uiterst lage zontoetredingsfactor en optimale lichtdoorlatendheid. Voor het glas van jouw aluminium terrasoverkapping is Sprimoglass onze partner. Zij leveren kwalitatieve beglazing tegen een marktconforme prijs. Voor de professionele plaatsing reken je zoals altijd op ons.

Een terrasoverkapping in de stijl naar jouw keuze

Natuurlijk wil je dat die gloednieuwe terrasoverkapping aansluit bij de rest van je woning. Toon ons dus gerust foto’s van jouw huis – en vertel ons op welke stijl jij verzot bent. Landelijk of design, klassiek of modern: onze verschillende profielen dragen de componenten van elke stijl in zich. 

Wij zorgen door het design en de plaatsing voor de uiting van de correcte stijl, zodat jouw terrasoverkapping naadloos overgaat in de bestaande stijl van je woning. Zo zal niemand zien dat deze er later is bijgekomen – en kom jij elke dag thuis in een prachtig geheel, volledig gerealiseerd in de stijl van jouw keuze. 

Meer weten over jouw nieuwe terrasoverkapping?

Aarzel niet om ons te contacteren! Wij vertellen je wat meer over de verschillende opties en materialen, zodat we samen de terrasoverkapping van jouw dromen kunnen realiseren. Maak vandaag nog een afspraak – of vraag alvast jouw gratis en vrijblijvende offerte op! 

Klaar voor jouw eigen veranda?

Stuur me naar verandakiezer
Menu