Buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerkerij Bruynseels-Vochten voor aluminium buitenschrijnwerk en pvc schrijnwerk

Buitenschrijnwerkerij in Aluminium en PVC

De buitenschrijnwerkerij Bruynseels-Vochten is in 1983 door Guido Bruynseels en Marcel Vochten gestart in de garage van hun ouders. Door vakmanschap, stiptheid in plaatsing, correctheid in zakendoen en eerlijke service na verkoop staat de buitenschrijnwerkerij waar ze vandaag staat.

Ik wil een afspraak

Contacteer ons!

We produceren in België en Slowakije

Vandaag heeft Bruynseels-Vochten drie productiehallen waar we het schrijnwerk in aluminium en PVC voor jouw ramen en deuren produceren. Twee in België met een oppervlakte van 12.500 m² (vooral productie van schrijnwerk in aluminium) en één in Slowakije. In beide landen werken ervaren schrijnwerkers om het eindproduct op maat van jouw wensen en behoeften te realiseren. Wekelijks produceren we het schrijnwerk voor zo’n 800 ramen en deuren.

Onze productie-eenheid in Slowakije, die opende in 2009, was een reactie op de toenemende concurrentie uit de lageloonlanden. Ronny Bruynseels woont samen met zijn gezin bij deze productiehal – en staat persoonlijk in voor de productie én kwaliteit van alle producten. Zo kan jij er zeker van zijn: de ramen en deuren die we in Slowakije produceren, zijn van dezelfde kwaliteit als die van in Kalmthout.

Productie van jouw buitenschrijnwerk op maat

Na jouw expliciet akkoord om samen te werken, starten we met de productie van jouw PVC of aluminium buitenschrijnwerk. Zowel de buitenschrijnwerkerij in België als de schrijnwerkerij in Slovakije is uitgerust met de modernste technologie en productietechnieken.

Het productieproces van jouw buitenschrijnwerk doorloopt volgende stappen:

  • Ervaren technische opmeters doen een exacte opmeting van jouw ramen en deuren. Deze opmeting is cruciaal om de correcte constructie en plaatsing van jouw schrijnwerk op maat te garanderen.

  • Onze CNC-gestuurde automatische zaagstations zaagt het schrijnwerk tot de juiste lengte met de juiste verstekken – en freest ook de nodige openingen. Voor PVC buitenschrijnwerk zaagt, plaatst en schroeft deze machine ook de stalen versterkingen (voor duurzaamheid en inbraakveiligheid) in de profielen.

  • Om de hoekverbindingen in PVC te maken, worden de verstekken van het buitenschrijnwerk opgewarmd tot hun smeltpunt, tegen elkaar geplaatst en na versmelting terug afgekoeld. De hoekverbindingen van aluminium buitenschrijnwerk maken we door de verstekken met tweecomponentenlijm en een volle pershoek samen te persen.
  • Ervaren schrijnwerkersmonteren beslag, rubberdichtingen en glaslatten in de losse kaders en vleugels.
  • Na een check op correcte samenstelling en werking, is jouw aluminium buitenschrijnwerk of pvc schrijnwerk klaar om bij jou geplaatst te worden.

Meer weten over onze schrijnwerkerij in aluminium en pvc?

Aarzel niet om ons te contacteren of om een geheel vrijblijvende en gratis offerte op te maken. Wij geven je graag de informatie die jij nodig hebt, zodat jij gerust voor ons kan kiezen als partner op maat van jouw project. Tot snel? 

Ik wil een afspraak

Contacteer ons!
Menu