Tilborghs Kalmthout Bruvo 01 1920X600

Een serre is zelfs ideaal tijdens de winter

Dat een serre alleen voor de in zomer geschikt is, is een misvatting. U kan er net zo goed tijdens de wintermaanden van genieten.

Want tijdens die donkere maanden vindt u extra licht in uw serre. En u weet, daglicht geeft u een energieboost en is goed voor uw humeur! Wel moet u serre aan een aantal zaken voldoen wilt u er het hele jaar door van genieten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • zonnewering die felle zon op zomerse middagen tegenhoudt, maar die ook in de tussenseizoenen storende lage zon voorkomt.
  • hoogrendementsglas dat de warmte binnenlaat en binnen houdt.
  • een ventilatiesysteem dat warme lucht in de zomer en vochtige lucht in de winter afvoert zodat u niet nodeloos moet verwarmen om een behaaglijk gevoel te hebben.

Naast serres hebben wij ook afsluitbare pergola’s die het beste van twee werelden bieden: in de zomer zit u gewoon lekker buiten en wanneer het wat koeler wordt, sluit u de pergola af met screens en verwarmt u de ruimte met de elektrische stralers. Zo haalt u buiten een frisse neus op en geniet u van uw tuin zonder dat u hiervoor de kou moet trotseren.

Menu