Header

Kozijnen en deuren renoveren: hoe begint u eraan?

U heeft een op te frissen woning gekocht of u beslist na een aantal jaar om uw kozijnen en deuren te vernieuwen? Dan staat u aan het begin van een uitdagende periode. Maar geloof ons, het loont altijd. We loodsen u door de stappen die u moet ondernemen voordat het renoveren van uw nieuwe kozijnen en deuren echt kan beginnen.

Ons team helpt je met veel plezier verder.

Vind meer advies op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een gratis offerte aan

1. Maak een plan

Bepaal welke kozijnen en deuren u wilt renoveren. Gaat u alleen vernieuwen, of beslist u om het kader te vergroten of te verkleinen, en wilt u draaikozijnen, vaste kozijnen of ook schuifkozijnen? Ook over het materiaal en de kleur moet u een beslissing maken: gaat u voor PVC of aluminium? En kiest u voor een neutrale kleur of iets dat meer in het oog springt?

U leest het, bij kozijnen en deuren renoveren komt er wel wat kijken. Laat u inspireren op onze site, in interieurtijdschriften en door de huizen in uw buurt.

2. Vergelijk

Vraag verschillende leveranciers van kozijnen en deuren om langs te komen voor een offerte en vergelijk. Uiteraard laat u uw leiden door de prijs, maar beslis ook op basis van de klik’, het vertrouwen in een kwalitatief product en de goede service. U moet er een goed gevoel bij hebben.

3. Begroot de renovatiewerken

Weet hoeveel het renoveren van uw kozijnen en deuren gaat kosten, maar hou ook rekening met extra kosten zoals nieuwe raamdecoratie en onvoorziene kosten. U bespaart uzelf ook een hele hoop stress als die marge incalculeert.

4. Start

U weet wat u wil, u weet wie de werken wanneer gaat uitvoeren en u hebt voldoende reserves voorzien om de renovatie van uw kozijnen en deuren te financieren? Dan bent u helemaal good to go!

Ons team helpt je met veel plezier verder.

Vind meer advies op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een gratis offerte aan
Menu