Ramen En Deuren Plaatsen 02 2

Grote ramen, grote energierekening? Allesbehalve!

… tenminste, als je het slim aanpakt en de juiste keuzes maakt. En daar komt Bruynseels-Vochten dan weer bij kijken, natuurlijk. Benieuwd over de voordelen van die prachtige, grote raampartijen – én hoe je kan genieten van een prachtig zicht zonder in te boeten aan isolatie? Wij vertellen het je vandaag.

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte

Grote ramen zorgen voor een uniek karakter

Geef toe: wanneer jij onderweg een woning met grote raampartijen spot, zal die altijd je aandacht trekken. En dat is niet zo heel verwonderlijk. Deze grote ramen zorgen tenslotte voor een moderne – bijna design – uitstraling die jarenlang zal meegaan. Daarnaast kan je die grote ramen naar keuze personaliseren, zodat je altijd een uniek resultaat overhoudt. Denk bijvoorbeeld over de keuze tussen PVC of aluminium voor je profielen – maar ook over de keuze tussen de verschillende kleuren en afwerkingen. 


Haal meer natuurlijk licht in huis en geniet van het zicht

Lekker vanzelfsprekend, maar toch de moeite om het erover te hebben: met grote ramen haal je een zee aan licht binnen. Dit is niet enkel handig om te besparen op energiekosten, maar zorgt ook voor een veel ruimer en meer open gevoel wanneer je binnen zit. Enneuh… natuurlijk licht doet ook nog eens wonderen voor je humeur!

Daarnaast zorgen die grote ramen ook voor een prachtige en naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je altijd kan genieten van zicht op je tuin.


Twee voorwaarden om die factuur laag te houden

Er wordt vaak gezegd dat grote raampartijen zorgen voor een hogere energierekening, door meer verlies aan warmte via de grote hoeveelheid glas. In sommige gevallen is dat het geval, maar niet als je je raampartijen laat plaatsen door Bruynseels-Vochten. Waarom niet? Eenvoudig: bij ons kan je zeker zijn van hoogrendementsglas enerzijds, en kwalitatief buitenschrijnwerk met een hoge U‑waarde anderzijds. Zo gaat er in de winter geen warmte verloren – maar heb je ook in de zomer geen last van een ruimte die te snel opwarmt. Win-win! 

Aluminium profielen <3 grote raampartijen

Aluminium profielen komen met heel wat verschillende voordelen. Ze zijn ze onderhoudsvriendelijk, komen ze met perfecte thermische isolatie en kan je ze eenvoudig personaliseren langs binnen én langs buiten. Maar dat is niet alles. Want wat aluminium nu écht zo uniek maakt? Dat is de pure kracht van dit materiaal. Het oersterke aluminium biedt tenslotte heel wat constructiemogelijkheden, waardoor het perfect geschikt is voor die grote raampartijen waar jij van droomt. En als kers op de taart, zorgt aluminium ook voor die gegeerde, hedendaagse uitstraling met een industrieel karakter. 


Meer weten over de grote raampartijen van Bruynseels-Vochten?

Neem gerust contact op – of vraag vandaag nog jouw geheel vrijblijvende én gratis offerte aan. Wij bekijken deze dan zo snel mogelijk en komen indien gewenst zelf ter plaatse langs om de mogelijkheden te bekijken. Tot snel? 


Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte
Menu