Lamellen Dak

De voordelen van beglazing vervangen? Ontdek ze hier!

Uw beglazing vervangen? Dat heeft enkel voordelen.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Beglazing vervangen, dat is een flinke investering. Ja, het spijt ons, maar het is nu eenmaal zo. Gelukkig zorgt deze investering wél voor een jarenlange verbetering van wooncomfort én een aanzienlijke besparing op die jaarlijkse energierekening.


Dus, ja, correct. U zal eerst een aanzienlijk budget moeten spenderen wanneer u beslist die beglazing te vervangen. Maar, en daar geven we ons erewoord… u zal uw investering in een mum van tijd terugverdienen. Beloofd! Wij vertellen u met heel veel plezier wat meer over alle voordelen die u in huis haalt wanneer u beslist om uw kozijnen te vernieuwen. Hier gaan we!

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte

#1 Pimp uw woning met een heel nieuwe look

Wanneer u een woning koopt, dan weet u dat u een investering voor het leven (of althans, voor een aantal jaren) in huis haalt. Maar, soms gebeurt het nu eenmaal dat we een zekere look al snel beu geraken, zeker wanneer we er elke dag op kijken. Denk maar aan uw kleerkast: u zal ook niet snel elke dag opnieuw hetzelfde truitje aantrekken, toch?

Niet zo verbazingwekkend, dus, dat de kans bestaat dat u ooit ook de look van uw woning beu zal worden. Tijd voor een nieuwe woning? Nee hoor! Tijd om uw beglazing te vervangen! Tegenwoordig kan u tenslotte kozijnen in alle soorten, maten en kleuren kiezen, waardoor deuren niet enkel noodzakelijk kwaad zijn – maar eveneens een niet te onderschatten trendy en esthetisch karakter met zich meebrengen. Die traditionele stijl beu? Kies dan voor aluminium kozijnen en geniet van die typische moderne en strakke look.

Zo ziet u maar: het vervangen van die beglazing is niet enkel praktisch een goede investering, maar zorgt bovendien voor een heel nieuwe en frisse uitstraling van die oude, vertrouwde thuis. Handig!

#2 Wees beschadiging als gevolg van ouderdom voor

Wanneer uw kozijnen al een tijdje meegaan, dan durven er nogal eens beschadigingen ontstaan. En deze zijn zelden zichtbaar! Denk maar aan minuscule beschadigingen of kleine kiertjes die u niet met het blote oog kan zien, maar die wel voor een verslechterde isolatie van de gehele woonst zullen zorgen. U kan dit natuurlijk (tijdelijk) oplossen met de hulp van siliconenkit of tochtstrips, maar vroeg of laat zal het toch tijd zijn voor het onvermijdelijke… Berust dus maar in uw lot – en kies vandaag nog uw favoriete profielen uit.

#3 Bespaar op die energiekosten (en doe niet alleen uzelf, maar ook Moeder Natuur een plezier!)

Is het bij u ook altijd even slikken wanneer die verdoemde energiefactuur op de eettafel belandt? Bent u van mening dat u véél te veel betaalt? Wel, wacht dan nog even vooraleer u met hooivork en fakkel richting energiepartner gaat – en denk eerst even na over de staat van uw kozijnen! Want, vaker wel dan niet, ligt die hoge factuur aan een slecht geïsoleerde woning. Met andere woorden: kozijnen die hun werk niet doen qua isolatie, waardoor de stookkosten de hoogte in schieten.

Overweeg daarom om nieuwe beglazing te laten installeren: de kozijnen van vandaag brengen immers een hoge isolatiewaarde met zich mee. Zo kan u met de juiste beglazing tot maar liefst 20% op die jaarlijkse energierekening besparen én zorgt u voor een lagere CO2-uitstoot! Dat is al de moeite, nietwaar?

#4 Voel uzelf veiliger in huis

U zou het ze misschien niet aangeven, maar die kozijnen zijn grote spelers wanneer inbraakpreventie betreft! Tegenwoordig is elk kozijn tenslotte zo geproduceerd, dat ze beter bestand zijn tegen snode plannen van inbrekers. De profielen zijn van stevige materialen gemaakt die moeilijker te forceren zijn, maar ook de beglazing zelf speelt een rol. Die dubbele beglazing is immers heel wat moeilijker om te breken! En als kers op de taart, maakt dubbel glas véél meer geluid dan enkel glas wanneer het gebroken wordt. En dit onverwachte lawaai zal niet enkel extra getuigen optrommelen, maar zal er ook voor zorgen dat die inbrekers sneller de benen nemen. Win-win!

#5 U heeft alwéér een excuus om Bruynseels-Vochten te contacteren…

Want wanneer het over kozijnen en beglazing gaat, dan zit u he-le-maal goed bij dat warme Bruynseels-Vochten-team. Wij staan altijd garant voor stiptheid, correctheid en… transparantie: ook na verkoop kan u bij ons zeker zijn van eerlijke, snelle en kwalitatieve service. Zo zit dat!

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte
Menu