B Brecht Caljon 06

Waarom een veranda in elk seizoen handig is - kopie

Misschien weet je het ondertussen al wel, maar we herhalen het nog eens met veel liefde: de aankoop van een veranda is een goede investering op heel wat gebieden. Niet alleen duw je er de waarde van je woning mee omhoog, ook je levenskwaliteit en comfort zal er duchtig op vooruit gaan. En voor diegenen die denken dat een veranda enkel nut heeft in de zomer… vertellen we je vandaag hoe jij ook jaarrond van die extra ruimte in huis kan genieten. Hier gaan we! 


Klaar voor jouw eigen veranda?

Stuur me naar verandakiezer

Stappenplan voor de aanbouw van jouw veranda

Hoe gaan we bij Bruynseels-Vochten te werk om jouw leefveranda te maken? Dit zijn de stappen die we samen met jou ondernemen voor we je veranda plaatsen: 

Zomers zwijmelen

Die veranda is dé perfecte oplossing voor die Belgische zomers die sneller gedaan zijn dan je ze zag beginnen. Want hoewel die eerste zonnestralen er vaak prachtig en uitnodigend uitzien, gaan ze in ons Belgenland vaak nog gepaard met een koude bries of onverwachte regenbui. Jouw nieuwe veranda is dan ook dé perfecte oplossing om het zomerseizoen eerder te laten beginnen – én langer te laten duren. 

Welk materiaal wil ik gebruiken?

Wil je een landelijke veranda – of eerder een modern exemplaar? Dit is belangrijk om te weten, zodat we de algehele look en feel van je veranda kunnen bepalen. Daarnaast zal het ook de materiaalkeuze bepalen: PVC wordt meestal gekozen voor een landelijke en authentieke stijl, aluminium past dan weer beter bij een moderne en strakke veranda. 

En maak je geen zorgen: beide materialen zijn hoogkwalitatief en komen met hun specifieke voordelen: aluminium is geschikt voor grote glaspartijen en isoleert goed, PVC is iets goedkoper en verkrijgbaar in tal van RAL-kleuren. De keuze hangt volledig af van jouw wensen en prioriteiten.

Wat is jouw budget?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag​’Hoeveel kost een veranda?’, omdat die prijs afhankelijk is van heel wat factoren. De grootte, materialen, beglazing en stijl van je veranda hebben allemaal een impact op het finale prijskaartje, en dus ook op hoe je veranda er uiteindelijk gaat uitzien. Daarom kan je bij ons een vrijblijvende offerte opvragen, waar we aan de hand van jouw wensen alvast beginnen met een algemene schatting. 

Wil je extraatjes in jouw veranda?

Wil je extra’s zoals domotica, verwarming of airco in je veranda? Vertel dit zeker aan onze experts — dan houden we daar alvast rekening mee bij het ontwerp van jouw veranda.

Herfstig hunkeren

Ook in de herfst zal jij ten volle genieten van die spiksplinternieuwe veranda. Enerzijds heb jij nu dé perfecte plek om die laatste zonnestralen mee te pikken, anderzijds kan je droog en warm genieten van het verkleuren van de blaadjes in je tuin. Kruip gezellig weg in een zetel met een dekentje, trakteer jezelf op een stomend theetje en droom weg bij het vallen van de blaadjes langs die dappere herfstzon. Puur genieten, die veranda in de herfst! 

Altijd maatwerk

Onze veranda’s zijn altijd op maat gebouwd. Zo garanderen we dat jij de veranda krijgt waar je al zo lang van droomt —en dat deze tot in de puntjes uitgewerkt is.

30 jaar ervaring

Bruynseels-Vochten is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. De oprichters, Guido Bruynseels en Marcel Vochten, werken zelf nog steeds mee in het bedrijf. 

Deskundige mensen en topmerken

We rekenen enkel op de beste mensen en de beste merken. Met andere woorden: onze vakmensen zijn echte experts in hun vak die werken in een professionele omgeving met de modernste productietechnieken. Daarnaast werken we met gerenommeerde en innovatieve leveranciers, zoals Veka, Reynaers, Sprimoglass en Renson.

Deskundige mensen en topmerken

We rekenen enkel op de beste mensen en de beste merken. Met andere woorden: onze vakmensen zijn echte experts in hun vak die werken in een professionele omgeving met de modernste productietechnieken. Daarnaast werken we met gerenommeerde en innovatieve leveranciers, zoals Veka, Reynaers, Sprimoglass en Renson.

Winters wegdromen

Heb jij ook zoveel last van die donkere dagen en lange nachten in de winter? Heel normaal: natuurlijk licht geeft ons tenslotte energie en levenslust! Het is net daarom dat zo’n veranda – ook in de winter – een goed idee is. Deze bijgebouwen zijn tenslotte meestal (zo goed als) volledig van glas gemaakt, wat betekent dat je achtergevel (bijna volledig) van glas is. Overdag geniet je dus van een overvloed aan licht in huis, wat zomaar eens voldoende zou kunnen zijn om die donkere avonden te overleven! 

Levendig de lente in

Heb je die winter overleefd – en lonkt die lente je lustig toe? Fleur je helemaal op van die dagen die langer worden – en van dat voorzichtige lentezonnetje dat komt piepen? Dan is het tijd om jouw vrije momenten te spenderen in die veranda van jou! Daar geniet je tenslotte van die gegeerde en langverwachte zonnestralen, zonder je nog steeds dik te moeten aankleden. Geniet van de bomen die langzaam weer groen kleuren, je gras dat opleeft, bloemetjes in bloei of hier en daar misschien zelfs al een stukje blauwe lucht… 

5. We vergeten jouw premies niet

Wij helpen jou ten volste profiteren van je recht op premies en subsidies. We laten je weten wat er op het moment van jouw bouwproject van kracht is. Als jij ons dan alle nodige documenten bezorgt, doen wij de rest! 

Heb je vragen over premies voor je veranda? Neem dan gerust contact op met ons. We helpen je graag verder. En als we zelf niet kunnen helpen, verwijzen we je met plezier door naar de instanties die dat wel kunnen.

6. Je krijgt garantie en service na verkoop

Of je nu kiest voor een strakke veranda in aluminium of een landelijk pvc-exemplaar: al onze leefveranda’s dragen dezelfde exclusieve kwaliteitsstempel. Na verkoop en plaatsing geniet je van 10 jaar garantie. Zo overtuigd van onze meerwaarde zijn we.

Meer weten over jouw toekomstige veranda? 

Ben jij klaar om jaarrond te genieten van jouw prachtige veranda, maar heb je eerst nog wat vragen die je graag beantwoord ziet? Géén probleem: kom gerust eens langs of vraag jouw persoonlijke (en geheel vrijblijvende) offerte aan. Dan kijken wij hoe we jouw droomproject gang zetten – en in welk seizoen jij die veranda mag verwachten. Tot snel? 

Klaar voor jouw eigen veranda?

Stuur me naar verandakiezer
Menu