German 1

Wanneer is het tijd om mijn kozijnen te vervangen?

Uw kozijnen vervangen? Dat is een goed idee.

Eerst en vooral beginnen we graag met de kleine notie dat uw kozijnen niet kapot’ moeten zijn vooraleer u ze vervangt. En die kozijnen gaan natuurlijk niet stuk van de ene dag op de andere: vaak presteren ze al maanden, misschien zelfs al jaren, niet meer zoals zou moeten. Hoe u dit meestal voor het eerst opmerkt? Eenvoudig: een energiefactuur die steeds duurder en duurder wordt. En om te voorkomen dat u zich bij elke factuur opnieuw verslikt, praten we vandaag over alle voordelen van het vervangen van uw kozijnen.

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte

Oude en versleten kozijnen hebben een negatieve impact op de gehele woonst

Wanneer uw kozijnen stuk zijn – of stuk aan het gaan zijn – lijdt uw volledige woning hieronder. Logisch: u verliest tenslotte meer dan één derde van de warmte in uw woning. Daarom gaat u meer stoken, waardoor die factuur op het einde van de rit een zeer onaangename verrassing zal zijn.
En dat is niet alles… komen onderstaande situaties u bekend voor?

  • Hebt u nog enkele beglazing? Foei! Spurt dan meteen naar ons filiaal, want dubbele beglazing zal mogelijk al een groot deel van uw problemen oplossen.
  • Hebt u last van tocht in de woning en/​of ervaart u koude lucht in de buurt van de ramen?
  • Hebt u regelmatig last van vervelende omgevingsgeluiden?

Ja? Ah… Dan is het hoog tijd om Bruynseels-Vochten te contacteren! Wij verhelpen al deze vervelende kwaaltjes graag op een professionele en persoonsgerichte manier.

Nog voordelen bij het vervangen van uw kozijnen?

Ja, hoor. Die zijn er. Want als een lagere energiefactuur nog niet voldoende was, kan u ook even stilstaan bij het belang van duurzaamheid in huis. Moeder Natuur zal u – en die kozijnen en deuren – zeer dankbaar zijn!

Daarnaast zorgen nieuwe kozijnen voor een heel nieuw esthetisch aspect van uw woning. Bij ons hebt u tenslotte de keuze uit aluminium en PVC – en kan u kiezen tussen alle beschikbare RAL-kleuren! Hebt u een zeer specifieke stijl van woning? Da’s geen probleem: wij zijn erop getraind om altijd te zorgen voor een eindresultaat dat naadloos op elk aspect van de huidige woning aansluit. Met andere woorden… u kiest stijl en kleur – wij zorgen voor een kwalitatief resultaat dat zowel aangenaam voor het zicht, als voor de portefeuille, is!

Als laatste geniet u natuurlijk ook van een verhoogd gevoel van veiligheid in huis: onze kozijnen spelen altijd extra in op inbraakpreventie. Niet alleen goed voor u – maar het verhoogt ook nog eens de waarde van uw woning. Alleen maar voordelen, dus!

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte
Menu