21 Pelemaneindresultaat

Plaatser van ramen en deuren Jordy vertelt wat meer over werken bij Bruynseels-Vochten

Bij Bruynseels-Vochten zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s: ons team blijft groeien, de projecten blijven binnenstromen – dus nieuw volk wordt aangemoedigd! Maar om de juiste mensen aan te trekken, moeten we natuurlijk kunnen aantonen waarom het een goed idee is om bij Bruynseels-Vochten te solliciteren.


Dat kunnen we uit naam van het bedrijf doen… of we laten de deskundigen aan het woord, natuurlijk: want enkel de werknemers kunnen écht en oprecht vertellen waarom het zo fijn werken is bij Bruynseels-Vochten. Daarom organiseren we enkele interviews met collega’s, zodat zij ons in eigen woorden kunnen vertellen wat ze van Bruynseels-Vochten vinden als werkplek. Vandaag is het de beurt aan Jordy: hij werkt al sinds 2007 bij Bruynseels-Vochten als plaatser van ramen en deuren. 


Werken bij Bruynseels-Vochten?

Vacature Overzicht

Hoi Jordy! Stel jezelf eens voor!

Hallo! Ik ben Jordy en werk al sinds 2007 bij Bruynseels-Vochten als plaatser van ramen en deuren. Ik koos voor deze sector na mijn opleiding als schrijnwerker, maar bij Bruynseels-Vochten maakt je opleiding niet superveel uit. Zolang je gemotiveerd bent en goesting hebt, kan je hier aan de slag.

Hoe kwam je bij Bruynseels-Vochten terecht?

Toen ik nog op t school zat, moesten we een stageplek kiezen – en ik koos Bruynseels-Vochten. Ik werd hier supergoed ontvangen en rondde mijn stage af met een werkaanbod in mijn handen. Ik was hier echt op mijn gemak, dus heb het aanbod meteen aangenomen. En nu, 15 jaar later, zit ik hier nog steeds! (lacht)

Wat is het favoriete deel van je job?

Ik hou van de diversiteit die Bruynseels-Vochten te bieden heeft. Geen enkele dag is hetzelfde, waardoor je elke dag opnieuw ergens anders zit, nieuwe dingen ziet en nieuwe zaken en technieken leert. De ene dag ben ik actief op een nieuwbouwproject – de andere dag help ik mee met een renovatie. Renovaties zijn superuitdagend omdat deze projecten altijd beginnen met een overleg met de klant: wat willen zij bereiken en wat is hun einddoel? Pas wanneer dat vastligt, kunnen we beginnen met uitbreken en plaatsen.

Maar mijn lievelingsprojecten? Dat zijn echt wel speciale nieuwbouwprojecten, die hippe huizen en gebouwen die je tegenwoordig steeds meer ziet opduiken. Die vragen dikwijls om open hoeken en speciale glasverbindingen – en hier zit het meeste uitdaging in.

Hoe omschrijf jij Bruynseels-Vochten in drie woorden? 

Vakmanschap, kwaliteit en correct. Zowel naar klanten als collega’s toe. Bruynseels-Vochten is een goeddraaiend bedrijf, waardoor je altijd correct betaald wordt – en je altijd kan rekenen op het management als je met iets zit of iets nodig hebt. Superaangenaam om deel uit te maken van zo’n boîte! 

Zijn er veel doorgroeimogelijkheden?

Zeker wel! Niet zozeer via opleidingen in een klaslokaal, maar er wordt wel voor gezorgd dat iedereen blijft bijleren on the job. In een normaal traject begin je als leerjongen en ga je mee met een ploeg. Je teamgenoten houden je in de gaten en leren je alles wat je moet weten. Als je na een tijdje kan bewijzen dat je alles onder de knie hebt, krijg je een eigen project, busje én teamgenoot om zelf op te leiden. En als je hier echt lang werkt, krijg je de optie om door te groeien naar meter – of naar een bureaufunctie. Op termijn zie ik dat echt zitten, voor wanneer ik het veldwerk’ wel gezien heb. Maar da’s nu nog lang niet van toepassing! (lacht)

Wat is het grootste voordeel aan werken bij Bruynseels-Vochten?

Dat is absoluut dat iedereen binnen het management super correct is – en dat ze me ontzettend goed behandelen. Ik voel me goed verzorgd en kan altijd bij iemand terecht: als er mij iets niet aanstaat, als ik met iets zit of als ik extra materiaal nodig heb – ze doen nooit moeilijk over iets en doen er alles aan om me op t gemak en content te houden. En het is echt plezant om in een omgeving te werken waar je je gewaardeerd voelt!

Binnenkort samenwerken met Jordy?

Dat kan! Ontdek snel onze openstaande vacatures – en solliciteer vandaag nog. Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten. Tot snel?

Werken bij Bruynseels-Vochten?

Vacature Overzicht
Menu