Veranda1

Binnen een buitengevoel creëren? Kies voor een leefveranda!

Ben jij klaar voor nieuwe ramen en deuren en ben je op zoek naar een verdeler in Antwerpen? Dan zit je helemaal juist bij Bruynseels-Vochten! Onze specialisatie ligt tenslotte bij het maken van ramen én deuren op maat voor de volledige provincie Antwerpen. Elke expert van Bruynseels-Vochten staat klaar om aan jouw dromen en wensen voor die nieuwe ramen en deuren te voldoen. Ga je voor warm, huiselijk en authentiek? Dan designen we graag PVC ramen en deuren op maat. Eerder een fan van modern en strak? Dan bezorgen we je aluminium ramen en deuren die beantwoorden aan jouw wildste dromen. Kom gerust eens langs met jouw plannen in één van onze toonzalen in Antwerpen – en dan tekenen wij met veel plezier een offerte op maat uit. Wat denk je?


Hulp nodig bij je veranda?

Een veranda bouwen doe je niet zomaar. Heb je hulp en advies nodig? Laat je inspireren in onze toonzaal of maak een vrijblijvende afspraak met onze experts bij jou thuis. We kunnen je hele project begeleiden, zodat jij nog sneller kan genieten van je nieuwe veranda!

Vraag een gratis offerte

PVC ramen en deuren in Antwerpen

Wanneer je op zoek bent naar een verdeler van PVC ramen en deuren in Antwerpen, durven we zeggen dat je goed zit bij Bruynseels-Vochten. We hebben tenslotte al bijna veertig jaar ervaring in de sector, wat kan tellen qua expertise. Dag na dag, jaar na jaar, leren onze experts nog bij: over nieuwe technieken en materialen, maar ook op gebied van klantenservice en vertrouwen. Daarom vind je onze PVC ramen en deuren bijna overal in Antwerpen terug: onze naam en reputatie spreekt tenslotte voor zich!

Benieuwd naar hoe onze PVC ramen en deuren in Antwerpen er zoal uit kunnen zien? Bezoek dan zeker onze realisaties. Daar vind je voldoende beeldmateriaal én een omschrijving per project terug, wat je misschien wel zal inspireren… Neem gerust je favoriete projecten mee wanneer je langskomt, zodat we een idee hebben van jouw persoonlijke smaak en ideeën!

Aluminium ramen en deuren in Antwerpen

Heb jij je materiaalkeuze al gemaakt – en viel jouw oog onherroepelijk op dat prachtige aluminium? Goede keuze! Bruynseels-Vochten staat tenslotte garant voor onberispelijke plaatsing van aluminium ramen en deuren in Antwerpen. En da’s niet zo heel gek: de tendens om voor grote, moderne, strakke aluminium ramen en deuren te kiezen, die groeit niet enkel in Antwerpen, maar zien we overal terugkomen.


Je vindt Bruynseels-Vochten in Kalmthout en Ekeren

En dat contact opnemen, dat kan je doen op verschillende manieren. Zo kan je, bijvoorbeeld, via onze website een geheel gratis en vrijblijvende offerte opvragen voor jouw project. Je kan eventuele plannen uploaden en ons in detail laten weten waar jij naar op zoek bent. En ben je er nog niet helemaal uit, want ben je nog maar net begonnen aan die zoektocht naar nieuwe ramen en deuren? Kom dan gerust langs in één van onze toonzalen in Antwerpen. Maak een afspraak in Kalmthout of Ekeren – en wij zorgen ervoor dat één van onze experts paraat staat om jou verder te helpen. 

Menu