Garagepoort Bruvo Jansens

Garagepoort

Koos u eerder al voor ramen, deuren en/​of veranda’s bij Bruynseels-Vochten? Fantastisch: want iedereen die ramen of deuren bij ons bestelt, kan ook genieten van een combo-deal met een veilige garagepoort die naadloos in de stijl van uw woning past. 


Benieuwd naar de verschillende types garagepoorten en de bijkomende opties die u bij ons krijgt? Aarzel niet om ons te contacteren: wij geven u graag een woordje uitleg.

Ook een garagepoort moet esthetisch zijn

Het is belangrijk om te kiezen voor een garagepoort die naadloos aansluit bij de algemene stijl van de woning. Hebt u een authentiek landelijke woning – of net een modern en strak huis? Dan is het belangrijk dat uw nieuwe garagepoort deze stijl vlekkeloos adopteert.

Gelukkig wordt elke garagepoort van Bruynseels-Vochten volledig op maat gemaakt. Op deze manier beginnen we elk project vanaf nul, waardoor u de ruimte krijgt om na te denken over het hoe, wat en waar van je garagepoort.

De verschillende opties

Net zoals bij onze ramen, deuren, veranda’s en opties voor buitenleven krijgt u ook bij een garage de luxe om te kiezen uit ontelbaar veel verschillende opties qua stijl, kleur, functionaliteit, enzovoort. 

Kies bijvoorbeeld tussen…

… aluminium of PVC;

… alle beschikbare RAL-kleuren;

… handmatige of automatische bediening;

… een kantelpoort of een sectionaalpoort;

… extra inbraakpreventie.

Meer weten?

Dat kan! Het enige wat u moet doen, is al uw wildste ideeën (qua garagepoorten) spuien tijdens ons gezellig kennismakingsgesprek. Idealiter neemt u ook een aantal foto’s mee van uw woning, zodat we zeker op één lijn zitten qua algemene look & feel.

Menu