Glaswand2

Glaswanden

Een ele­gante oploss­ing die beschut­ting biedt

U kiest hoe uw nieuwe glaswand eruit ziet


Een glaswand is dé perfecte oplossing om voor wat meer beschutting op uw terras of balkon te zorgen. Zo kan u ook tijdens iets frissere dagen nog gezellig buiten zitten, zonder last te hebben van wind of regen.


Kiest u voor een glaswand van Bruynseels-Vochten? Dan kiest u tussen een volledig of gedeeltelijk schuifsysteem. Wat u wil! En dat zijn niet de enige voordelen…

Voordelen van de Bruynseels-Vochten glaswanden

Variatie

Niet iedereen vindt hetzelfde mooi - en dat weten wij. Daarom bieden wij maar liefst vier verschillende varianten op onze glaswanden aan. Zo geniet u van een sfeervolle extra kamer in jouw tuin, precies in de stijl die u wil.

Verschillende extraatjes

Vraag zeker naar onze verschillende opties, zoals de handige meeneemfunctie. Deze verbindt alle glazen panelen aan elkaar, zodat deze automatisch meebewegen bij het openen en sluiten van de glaswand. Ultiem gebruiksgemak!

Verhoogd comfort

Een glaswand vergroot uw algemene leefruimte - en dit betekent natuurlijk meer comfort. Klaar om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte?

Jaarrond ontspannen

Uw splinternieuwe glaswand zorgt niet alleen voor beschutting tegen weer en wind - maar zorgt ook nog eens voor een aanzienlijke reductie van omgevingslawaai. Rust. Stilte. Puur genot.

Menu