Pvc Voordeur Kruishouten

PVC Kozijnen

Duurza­am, betaal­baar en isolerend

PVC kozijnen hebben ontzettend veel voordelen


Wanneer u kiest voor PVC kozijnen, kiest u voor betaalbare kwaliteit. Samen met VEKA, waarvan we erkend partner zijn, leveren wij perfect geplaatste ramen met tien jaar garantie.


Benieuwd naar de voordelen? En terecht: het zijn er heel wat. Denk bijvoorbeeld aan de talloze afwerkingsmogelijkheden (vraag zeker naar de beschikbare RAL-kleuren), het gemak in onderhoud, de hoge isolatiewaarde en de schitterende prijs-kwaliteitverhouding.


Met andere woorden, wanneer u kiest voor PVC, kiest u voor betaalbare en duurzame ramen die bovendien vriendelijk voor uw energierekening zijn.

Voordelen van dit type kozijn

Talrijke afwerkingsmogelijkheden

Personaliseer u PVC-kozijnen door te kiezen tussen de 55 beschikbare RAL-kleuren. Deze folies zijn tientallen jaren kleurvast, zodat u er jarenlang van kan genieten. Zo krijgt u via PVC altijd dé stijl die bij u en uw woning past.

Onderhoudsvriendelijk

PVC trekt weinig vuil aan, waardoor het eenvoudig te onderhouden is. Het enige wat u nodig hebt, is een vochtig doekje en pH-neutraal schoonmaakmiddel. Klus geklaard!

Hoge isolatiewaarde

PVC heeft een lage U-waarde, waardoor u minder warmte in huis verliest. In standaarduitvoering tot 1.0 W/m² (en geloof ons: daar gaat u blij mee zijn!).

Prijs-kwaliteit

De grondstofprijzen van PVC zijn zeer gunstig, waardoor ze budgetvriendelijk zijn in aankoop. Bovendien heeft PVC een lange levensduur: ze gaan meer dan 30 jaar mee. Topkwaliteit voor een vriendelijke prijs!

Laat u inspireren door onze meest recente PVC-projecten…

Nog meer inspiratie
Menu