Pvc Voordeur Kruishouten

PVC Koz­i­j­nen

Duurza­am, betaal­baar en isolerend

PVC koz­i­j­nen hebben ontzettend veel voordelen


Wan­neer u kiest voor PVC koz­i­j­nen, kiest u voor betaal­bare kwaliteit. Samen met VEKA, waar­van we erk­end part­ner zijn, lev­eren wij per­fect geplaat­ste ramen met tien jaar garantie.


Benieuwd naar de voorde­len? En terecht: het zijn er heel wat. Denk bijvoor­beeld aan de tal­loze afw­erk­ingsmo­gelijkhe­den (vraag zek­er naar de beschik­bare RAL-kleuren), het gemak in onder­houd, de hoge iso­latiewaarde en de schit­terende prijs-kwaliteitverhouding.


Met andere woor­den, wan­neer u kiest voor PVC, kiest u voor betaal­bare en duurzame ramen die boven­di­en vrien­delijk voor uw energiereken­ing zijn.

Voordelen van dit type kozijn

Talrijke afwerkingsmogelijkheden

Personaliseer u PVC-kozijnen door te kiezen tussen de 55 beschikbare RAL-kleuren. Deze folies zijn tientallen jaren kleurvast, zodat u er jarenlang van kan genieten. Zo krijgt u via PVC altijd dé stijl die bij u en uw woning past.

Onderhoudsvriendelijk

PVC trekt weinig vuil aan, waardoor het eenvoudig te onderhouden is. Het enige wat u nodig hebt, is een vochtig doekje en pH-neutraal schoonmaakmiddel. Klus geklaard!

Hoge isolatiewaarde

PVC heeft een lage U-waarde, waardoor u minder warmte in huis verliest. In standaarduitvoering tot 1.0 W/m² (en geloof ons: daar gaat u blij mee zijn!).

Prijs-kwaliteit

De grondstofprijzen van PVC zijn zeer gunstig, waardoor ze budgetvriendelijk zijn in aankoop. Bovendien heeft PVC een lange levensduur: ze gaan meer dan 30 jaar mee. Topkwaliteit voor een vriendelijke prijs!

Laat u inspireren door onze meest recente PVC-projecten…

Nog meer inspiratie
Menu