rolluiken-bruvo

Rolluik

Lat­en we maar meteen met de deur in huis vallen. Rol­luiken zijn eigen­lijk alti­jd een goed idee, als u het aan ons vraagt. Deze top­pers bren­gen tenslotte bij­zon­der veel voorde­len met zich mee, zow­el qua leef­com­fort als qua vei­ligheid. En geef toe… wie wil er nu niet com­fort­a­bel­er én veiliger lev­en? Wij vertellen u wat meer over al het moois dat die rol­luiken van Bruynseels-Vocht­en met zich mee­bren­gen. Hier gaan we!

De voordelen

  • Bespaar geld: met rolluiken haalt u dubbele isolatie in huis. Zo houden ze in de zomer warmte buiten – en in de winter warmte binnen.
  • U geniet jaarrond van perfecte temperaturen én voelt dit ook op uw energiefactuur: u hoeft tenslotte minder te verwarmen of te koelen. Niet alleen beter voor uw portefeuille, maar ook voor het milieu. Dé perfecte combinatie, dus!
  • Rolluiken dienen bovendien ook perfect om meer privacy in huis te bekomen. Gewoon even naar beneden halen – en voilà: een heerlijk afgesloten woonkamer zonder nieuwsgierige blikken.
  • Daarnaast hebben rolluiken ook een geluiddempende werking: ideaal voor wanneer u op een drukke baan of naast een rumoerig café woont. Lawaai van buiten? Vergeet het: met rolluiken kan u zeker zijn van een stekje waar u volledig tot rust kan komen.

De verschillende soorten rolluiken

Bij ons kan u terecht voor volledig gepersonaliseerde rolluiken. U stelt het eindresultaat volledig zelf samen, zodat alles in lijn valt met de stijl van de hele woning. PVC of aluminium? Een specifiek kleurtje? Een typische vormgeving? Allemaal goed. Kies bijvoorbeeld voor één van deze drie opties.

  • De traditionele rolluik plaatsen we bovenaan het kozijn – en het geheel zit dan vervat achter het buitenmetselwerk van je woonst. Aan de binnenkant werken we het geheel netjes af met een rolluikkast.
  • U kan ook kiezen voor een opbouwrolluik. Dit type is ideaal voor wanneer er niet genoeg ruimte is achter de binnenzijde van de buitenmuur. We monteren de rolluik op het kozijn, zodat de twee een mooi geheel vormen.
  • Wanneer u absoluut niets van uw kozijnhoogte wil verliezen, is een voorzetrolluik de perfecte optie. We bevestigen de rolluikbak zichtbaar aan de buitenzijde van uw gevel, maar langs binnen moet er niets gebeuren.

Bovendien kan u zelf kiezen met wat voor bedieningssysteem u werkt. Zo kan u voor handmatige bediening met hand of lint kiezen, maar ook voor een elektrische schakelaar of een afstandsbediening. In t kort komt het dus hierop neer: u kiest, wij installeren. Handig, nietwaar?

Menu