Pvc Voordeur Bruvo 2

PVC deuren

Duurzaam, betaalbaar, energiezuinig

PVC deuren hebben ontzettend veel voordelen


Bent u op zoek naar knappe deuren die betaal­baar, duurza­am én energiezuinig zijn? Dan zit u goed bij PVC. Voor de real­isatie van uw PVC deuren, werken wij samen met top­merk VEKA — waar wij erk­end part­ner van zijn. 


Hier­door kan u alti­jd zek­er zijn van een kwal­i­tatieve plaats­ing én geni­et u bovendi­en ook nog eens van tien jaar garantie. 

Voordelen van dit type deur

Ruime keuze

Kiest u voor PVC deuren? Dan kiest u voor inspiratie! Onze PVC deuren brengen tenslotte een ruim assortiment van 55 verschillende kleuren met zich mee. Zo kan u er zeker van zijn: met PVC deuren vindt u altijd de stijl die bij jou past.

Schitterende prijs-kwaliteitverhouding

PVC deuren doen niet onder voor aluminium op gebied van keuze, isolatie of onderhoud - maar hebben wél een streepje voor op gebied van budgetvriendelijkheid. Dat komt omdat de grondstof voor PVC goedkoper in aankoop is.

Hoge isolatiewaarde

PVC heeft een lage U-waarde, waardoor u minder warmte in huis verliest. In standaarduitvoering tot 1.0 W/m² (en geloof ons: daar gaat u blij mee zijn!).

Onderhoudsvriendelijk

Uw PVC deuren trekken van nature weinig vuil aan, waardoor u deze toppers slechts af en toe zal moeten schoonmaken. Er snel overheen gaan met een vochtig doekje en pH-neutraal schoonmaakmiddel, is ruim voldoende!

Ontdek ook onze accessoires

Laat u inspireren door onze meest recente PVC-projecten

Nog meer inspiratie
Menu