Jpg2048 6978

Kozijnen op maat? Laat u inspireren!

Laat u inspireren!

Kozijnen op maat?

Gaat u binnenkort bouwen en/​of renoveren? Spannend! Maareuh, heeft u al nagedacht over het schrijnwerk van uw kozijnen? Dit bepaalt tenslotte een groot deel van het uitzicht van uw woning – en speelt ook op gebied van comfort en budget een grote rol. We horen u het al zeggen: keuzestress, keuzestress! Gelukkig helpen wij u hier graag stap voor stap door.

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte

Uw voorkeuren staan altijd centraal

Met andere woorden: elk kozijn maken we op maat. Zo zijn we er zeker van dat onze ontwerpen altijd beantwoorden aan uw smaak en wensen. Logisch! We willen tenslotte dat die gloednieuwe woonst naadloos aansluit op uw persoonlijkheid. Vandaag vertellen we wat meer over wat we zoal aanbieden… maar onthoud: dit is slechts het topje van de ijsberg.

Benieuwd of wij ook uw specifieke wensen kunnen waarmaken? (spoiler alert: ja, hoor. Kunnen we). Neem dan zeker contact met ons op – en dan ontwikkelen we samen kozijnen op maat, precies hoe u het wil.

Kozijnen in alle vormen

Bekijk uw kozijnen gerust als het visitekaartje van uw woning. Laat u dan ook niet beperken in uw fantasie en dromen. Wilt u een vierkant, cirkelvormig of driehoekig kozijn? Bij ons kan het allemaal, altijd op maat. Het enige wat u moet doen? Het ons vragen. En dan zorgen wij er met veel liefde voor dat die kozijnen de cirkelvormige, driehoekige en/​of vierkante paradepaardjes van uw paleis worden. 

Hi-finity schuifkozijnen die opgaan in de grond

Bent u op zoek naar een beetje meer exclusiviteit in uw leven? Houdt u wel van een smaakvol designelement zo hier en daar? Dan denken wij dat het voor u wel eens de moeite kan lonen om na te denken over de integratie van Hi-finity schuifkozijnen. Deze toppers, die drempelloos opgaan in de grond, zorgen voor dat visuele extraatje waar iedereen jaloers op zal zijn. Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden van deze toppers. 

Gebombeerde kozijnen

Wanneer u op zoek bent naar dat ene unieke element om die kozijnen mee te laten opvallen, dan hebt u heel wat keuze. Waar wij zélf dol op zijn? Gebombeerde kozijnen: een specifieke stijl die u vaak terugvindt in strakke nieuwbouwprojecten. Wanneer u kiest voor gebombeerde kozijnen, kiest u voor zowel gebogen glas als gebogen profielen. Dit zorgt voor een eigentijds én eigenzinnig karakter waar u er niet snel genoeg van zult krijgen. 

Op maat ontwikkelde profielen voor specifieke hoogtes en groottes

Kocht (of renoveert) u een appartement op een iets hogere verdieping, maar heeft u nog nieuwe kozijnen nodig? Geen enkel probleem. Bij Bruynseels-Vochten houden wij tenslotte rekening met verschillende plaatsingshoogtes én groottes van kozijnen. Uiteraard houden we in dit soort gevallen ook eventuele winddruk in het achterhoofd. Met onze specifieke kozijnen voor hoge gebouwen, leeft u binnen de kortste keren met uw hoofd in de wolken! 

Akoestische kozijnen

Ligt uw woning toevallig in de buurt van een drukke straat, een autostrade of een drukbezocht plein? Dan wedden we dat u al minstens één keer over eventueel geluidsoverlast hebt nagedacht. Geen zorgen: ook deze bekommernis halen we graag weg. Omdat bij ons wooncomfort altijd voorop staat, stellen wij u graag voor aan onze akoestische kozijnen. Deze toppers worden regelmatig geplaatst in drukke steden om geluidsoverlast in huis te voorkomen. Handig, seg! 

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte
Menu