Header artesoi

Artesio in Hoogstraten: lichtrijk, modern en onvergetelijk

Bouwbedrijf Artesio en Bruynseels-Vochten: da’s een goeie match. Niet zo heel gek, dus, dat Artesio ons onlangs inschakelde om de ramen voor hun prachtige gebouw in Hoogstraten te ontwerpen. Zo gezegd, zo gedaan: we tekenden een volledig raamplan uit dat volledig beantwoordde aan de eisen en verwachtingen van de klant. Benieuwd naar het resultaat? Kom gerust binnen… 


Gigantische raampartijen zorgen voor prachtige lichtinval

Voor Artesio was er weinig zo belangrijk als voldoende lichtinval in hun gebouw. Via de vibe en façade van hun kantoor, willen ze tenslotte hun frisse en moderne identiteit als bedrijf naar buiten brengen. Een lichtrijke plek om gasten te ontvangen, dus – en liefst één waar natuurlijk licht de plak zwaait.

Geen probleem! We kozen voor enorme raampartijen die ongegeneerd de aandacht opeisen – en zowel in de hoogte als in de breedte indruk maken. Zo transformeerden we het grootste deel van de gevel tot een glazen totaalplaatje – en zorgden we zo voor een indrukwekkend gebouw waar licht en lucht de hoofdrol spelen. 

Matzwart aluminium voor die moderne designtoets 

Je hoort ons al komen: wie strak en modern’ zegt, zegt in eenzelfde adem aluminium’. Of, ja… dat doen wij toch! Want welk materiaal is nu beter geschikt voor deze gigantische raampartijen, dan dat ijzersterke aluminium? Klopt: geen.

Oersterk, duurzaam én een streling voor het oog, dus. We gaven onze aluminium profielen voor Artesio bovendien nog wat extra cachet door te werken met een prachtig matzwarte lak, die het slanke en strakke karakter van het geheel des te meer benadrukt. 

Profielen die verdwijnen in de grond

Als laatste kozen we zeer bewust voor profielen die haast onzichtbaar in de grond verdwijnen, zodat bezoekers geen kans lopen op struikelen bij het binnenwandelen. En dat extra comfort? Da’s slechts één van de voordelen die daarbij komen kijken…

Want die verdwijnende profielen zorgen tenslotte ook voor de final touch wat esthetisch plezier betreft: de grens tussen binnen en buiten wordt hier zo veel mogelijk door weggewerkt, waardoor je amper nog het gevoel hebt in een kantoor rond te wandelen.

Ook op zoek naar een ramenproducent voor jouw kantoor?

Laat dan zeker van je horen! Wij houden van projecten met karakter – en nog meer van gebouwen en kantoren waar we onze creativiteit en skills op mogen loslaten. We hebben ruime ervaring wat grote projecten betreft en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met dat van jou. Eerst nog wat vragen of heb je nood aan een offerte? Ook dat regelen we voor je. En daarna… tot snel? 


Menu