Image ae641830 1bf6 4b1c 8378 30a138d4af6720220215 115632

Samen met AB zorgen we voor ongezien charmant wonen in Cadzand

Ruimte, rust en een buitengewone ligging. Het zijn maar enkele troeven die project De Branding bijzonder maken. Deze 46 luxueuze appartementen met zeezicht bevinden zich pal in de duinen van Cadzand: een plek om helemaal tot rust te komen. 


Op het gelijkvloers vind je tevens commerciële ruimtes terug die één voor één voorzien zijn van grote glaspartijen. Zo kan je in elke hoek van dit prachtige gebouw genieten van het pittoreske uitzicht van Cadzand. 


Samen met partner AB werkten we dit complex af tot een authentieke parel.Ik wil een afspraak

Contacteer ons!

Ruimtelijkheid troef

Voor dit prachtige appartementencomplex was het belangrijk om lucht, licht en ruimte centraal te stellen. Niet zo heel gek: wanneer je aan de zee zit, wil je daar optimaal van kunnen genieten. Wij stonden dus in voor het glas- en raamwerk, en kregen de verantwoordelijkheid om droom om te zetten naar realiteit.

De materialen

De profielen die we gebruikten voor de standaardramen waren MAsterline 8. Voor de schuiframen kozen we CP155-HI hefschuif monorail. Voor de profielen kozen we RAL 9005 coatex als hoofdkleur: een diep gitzwart met een warme ondertoon. In combinatie met de witte muren en het roestbruine dak, zorgt deze keuze voor een authentiek eindresultaat dat in het oog springt. 

Als laatste zorgden we ook voor dubbele isolerende beglazing K1.0 om volledige rust en stilte in huis te garanderen. En wil je toch wegdromen bij het geluid van de zee? Dan schuif je gewoon – geruisloos – je hefschuiframen open. Zo simpel is dat!

Bruynseels-Vochten als partner bij jouw project?

Dat kan! Wij staan te springen om mee bij te mogen dragen aan grootse nieuwbouw- of renovatieprojecten, en zo een stempel te mogen drukken op het huidige landschap. Contacteer ons voor meer informatie over hoe zo’n samenwerking eruit kan zien. Tot snel? 

Ik wil een afspraak

Contacteer ons!
Menu