Veiligheid Footer

Anti-inbraakdeuren

Wanneer we de officiële cijfers mogen geloven, vinden er in België maar liefst 144 inbraken per dag (!) plaats. Een cijfer om van te schrikken, nietwaar? Daarom is het vandaag, nog meer dan ooit, belangrijk om te investeren in duurzame anti-inbraak maatregelen. Gelukkig kan jij hiervoor bij Bruynseels-Vochten terecht. Wij vertellen je graag waarmee we je kunnen helpen om van jouw huis een ijzersterk fort te maken!

Meer weten over hoe wij jouw woning beveiligen?

Wat we je nu vertelden, da’s tenslotte maar het topje van de ijsberg. Meer weten hoe wij - en onze partners - jouw woning nog zoal kunnen beschermen tegen inbraak? Kom eens langs en dan vertellen we je er graag alles over.

Ik kom eens langs!

Een anti-inbraakdeur bestaat uit twee essentiële onderdelen

Wanneer jouw woning als mogelijk doelwit gemarkeerd wordt, zullen de dieven jouw deur altijd eerst aan grondige inspectie onderwerpen. Met andere woorden: wanneer jouw deur als sterk’ bestempeld wordt, is de kans kleiner dat ze nog een keer terugkomen. Gelukkig weten wij waarop we moeten letten… We kunnen niets beloven, natuurlijk, maar wanneer jouw anti-inbraakdeur voldoet aan drie onderstaande puntjes, zullen de dieven snel ontmoedigd raken.

Veiligheidssloten

Het eerste wat inbrekers checken, is of ze het slot gemakkelijk kunnen openbreken. Daarom raden wij altijd een meerpuntsluiting aan: deze zitten (zoals de naam al aangeeft) op verschillende punten op slot, waardoor het moeilijker is (en langer duurt) om open te breken.

Daarnaast raden wij altijd sloten met het SKG-keurmerk aan. Deze zijn het neusje van de goedbeveiligde zalm, maar zijn daarnaast ook zo bekend dat ze potentiële inbrekers snel zullen ontmoedigen.

Straffe scharnieren

Wanneer de dieven klaar zijn met de inspectie van je slot – en al snel doorhadden dat jouw veiligheidsslot niet te forceren was – proberen ze een andere aanpak: nagaan of ze jouw deur eenvoudig uit de scharnieren kunnen tillen.

Gelukkig bestaat ook hier een oplossing’ voor: kiezen voor (minstens drie) blokscharnieren. Dit type scharnier blokkeert je deur op zo’n manier, dat uittillen onmogelijk wordt. Ook hiervoor kan jij bij ons terecht.

Inbraakwerend glas voor nog meer veiligheid

Goed, zo’n anti-inbraakdeur, da’s één ding, natuurlijk. Maar wij raden ook aan om eens na te denken over inbraakwerend glas om ook je ramen veiliger te maken. Gelukkig moet je vandaag niet meer kiezen tussen goede isolatie of veilige beglazing, maar is dit nu een én-én verhaal.

Voor inbraakwerend glas, is onze partner Sprimoglass dé specialist voorhanden. Zij bieden heel wat verschillende soorten inbraakwerend glas aan, die het inbrekers heel wat moeilijker zullen maken om je woning binnen te dringen. Aarzel dus niet om hiernaar te vragen tijdens je bezoek bij Bruynseels-Vochten!

Rolluiken om ook je ramen inbraakveilig te maken

Wil je echt de puntjes op de i zetten, wat veiligheid betreft (verstandig!)? Dan raden we aan om ook eens te vragen naar onze rolluiken: deze brengen in eerste plaats een beter leefcomfort met zich mee – maar bieden daarnaast ook nog eens een heel nieuwe dimensie aan inbraakbeveiliging.

Jouw rolluik is tenslotte gemaakt van PVC of aluminium: bijzonder harde en stevige materialen, die bijna niet te vervormen zijn. Wanneer jouw woning voorzien is van een anti-inbraakdeur met inbraakwerend glas én rolluiken voor de ramen? Geloof ons: dan zullen de dieven jouw huis snel overslaan.

Meer weten over hoe wij jouw woning beveiligen?

Wat we je nu vertelden, da’s tenslotte maar het topje van de ijsberg. Meer weten hoe wij - en onze partners - jouw woning nog zoal kunnen beschermen tegen inbraak? Kom eens langs en dan vertellen we je er graag alles over.

Ik kom eens langs!
Menu