zonwering-bruvo

Zonwering

We zijn allemaal fan van de zomer. Dat zonnetje dat meer en meer begint te (ver)schijnen, terrasjes die aanlokkelijk knipogen, zwoele zomeravonden, … Maar wat als de temperaturen toch ietsje teveel beginnen oplopen naar uw smaak? De kans is groot dat u dan even naar binnen wil vluchten om welkome verkoeling op te zoeken. Tenminste… als uw woning ondertussen geen snikhete sauna geworden is. Gelukkig kan u dit op relatief eenvoudige wijze oplossen. Het toverwoord voor deze situatie? Zonwering.

Zonwering screens: een elegante oplossing

Zonwering screens zijn stijlvolle oplossingen om uw woning te beschermen tegen overmatige zonnestralen. Deze subtiele vorm van zonwering is de ideale uitkomst voor iedereen die het snel te warm heeft, maar niet houdt van opvallende installaties. Wij lichten de voordelen toe!

De voordelen

  • U kan het screen aan de binnen- of buitenkant van uw raam installeren en u kan ook kiezen tussen een verticale of een horizontale vorm.
  • Hebt u redelijk kleine ramen – of net grote, open glaspartijen? Allemaal geen probleem: onze zonwering screens komen in alle maten en vormen.
  • Bovendien bepaalt u mee de kleur van het screen en het type afwerking, zodat deze zonwering naadloos in de huidige stijl van de woning past.
  • Ook in de winter hebben deze handige hebbedingetjes hun nut. Denk maar aan de toegevoegde vorm van privacy die deze screens met zich meebrengen: ze houden niet enkel zonnestralen buiten, maar ook nieuwsgierige blikken van buren en/​of voorbijgangers. Handig!

Zonneluifel: u kiest tussen schaduw of zon

De zomer is een fantastische opportuniteit om zoveel mogelijk buiten te zitten om wat vitamine D op te doen. Maar schijnen die zonnestralen toch net iets te fel naar uw persoonlijke voorkeur? Snappen we: op het heetst van de dag kan zo’n hitte zelfs de grootste zonneklopper teveel worden. Gelukkig hoeft dit geen reden zijn om naar binnen te vluchten! Tenminste… niet als u kiest voor een zonneluifel van Bruynseels-Vochten.

Deze handige vorm van zonwering is dé perfecte optie voor diegenen onder ons die wel van wat afwisseling houden. Wisselt u graag af tussen zon en schaduw – maar verandert u niet graag de hele dag door van locatie? Dan is die zonneluifel dé ideale keuze voor u.

Menu