Header

Een voordeur kopen? Bruynseels-Vochten staat je bij!

Bij het kopen van een woning komen er honderden zaken kijken. Belangrijk hierbij is dat die voordeur niet vergeten wordt! Je voordeur is tenslotte het gezicht’ van het pand in kwestie – en bepaalt voor een groot stuk mee de algemene uitstraling van jouw voorgevel. En da’s niet alles: je voordeur speelt ook een grote rol wat inbraakveiligheid betreft. Het is dus van het grootste belang dat jij kiest voor een kwalitatieve, ijzersterke én esthetisch aantrekkelijke voordeur. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, zeg je? Bijlange niet: Bruynseels-Vochten regelt dat voor jou. 


Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte

Moderne voordeuren? Aluminium!

Ben je een liefhebber van modern design en een minimalistische stijl – en wil je dit ook tot in je woning brengen? Dan is aluminium vanaf nu jouw beste vriend. Moderne deuren worden tenslotte in het merendeel van de gevallen gelijkgesteld aan aluminium deuren. En da’s niet onterecht: aluminium is een ijzersterk materiaal dat bekend staat om zijn industriële en moderne karakter. Wanneer jij kiest voor moderne, aluminium voordeuren, kan jij zeker zijn van een toegevoegde strakke look met karakter. 


Met landelijke voordeuren breng jij rust in huis

Word jij niet wild van strak design, maar ben je net op zoek naar manieren om meer warmte en huiselijkheid in je woonst te brengen? Dan staan landelijke voordeuren jou op het lijf geschreven. Dit type deur, in de meeste gevallen – maar niet altijd – uit PVC ontwikkeld, brengt al die typische landelijke elementen in huis op een subtiele manier. 

Door de landelijkheid van jouw interieur en woning door te trekken in elementen zoals landelijke voordeuren en ramen, zorg jij voor een rustgevend geheel waar iedereen graag in vertoeft. 


Wat is de prijs van zo’n voordeur?

We zouden je hier nu graag een kant-en-klare prijs willen geven, maar da’s zo goed als onmogelijk. Wij vergelijken dit altijd met naar de supermarkt gaan en aan de kassierster vragen hoeveel eten’ kost. Dit is afhankelijk van wat voor eten: ga je voor een brood of ga je voor gerookte zalm? Wat je kiest, beïnvloedt ook de prijs. En da’s niet anders bij het kopen van voordeuren. Alles hangt af van het project, de gekozen materialen (PVC of aluminium voordeur), de hoeveelheid deuren, eventuele extraatjes (denk aan een kattenluik, bijvoorbeeld, of extra veiligheidssloten), enzovoort.


Daarom is het voor ons moeilijk om hier nu een getal op te kleven. Wat niet wil zeggen dat we je geen schatting kunnen geven, natuurlijk! Vul daarom zeker ons online offerteformulier in met alle informatie die je hebt. Vanaf we meer weten, wordt het al heel wat gemakkelijker om een prijsraming op te maken… aarzel dus niet om die offerte op te sturen – of om gewoon eens langs te komen in de toonzaal, natuurlijk!

Kom gerust langs voor meer informatie – of vraag een offerte aan

Heb je nood aan meer duidelijkheid of wil je dat wij je bijstaan in het maken van deze belangrijke keuze? Dat kan. Kom gerust langs met al jouw plannen en ideeën – en dan maken wij met veel plezier een vrijblijvende offerte op. Zo heb jij al een duidelijker idee van het financiële plaatje vooraleer je een keuze maakt. Tot gauw?


Menu