Offerte

Op zoek naar nieuwe ramen? Bruynseels-Vochten helpt je!

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte

Landelijke ramen of moderne ramen?

Belangrijk om mee te starten: welke sfeer wil jij dat je nieuwe ramen uitstralen? Ben je op zoek naar iets gezellig, warm en authentiek? Dan zijn landelijke ramen mogelijks waar jij naar op zoek bent. Met deze ramen transformeer jij je woning in een handomdraai tot een huiselijke omgeving waar thuiskomen een waar plezier is. Onze landelijke ramen zijn geïnspireerd op het klassiek en ambachtelijk design van weleer’, maar zijn zorgvuldig samengesteld met krachtige materialen van vandaag. 

En is landelijk niet echt jouw ding’? 

Dan kan je natuurlijk ook voor het andere uiterste gaan: moderne ramen die jouw woning een design flair meegeven. Ben je op zoek naar ramen met een minimalistische, design of industriële look, die het karakter van jouw woonst een niveautje hoger tillen? Ook hiervoor kunnen we zorgen bij Bruynseels-Vochten. Landelijk, modern, of iets daartussen: wanneer jij je nieuwe ramen bij ons bestelt, kan jij zeker zijn van een hoogstaand staaltje vakmanschap – in welke stijl dan ook. 


PVC of aluminium ramen?

Besloten welke kant je opgaat qua stijl? Top. Dan is het nu tijd om na te denken over het materiaal waarin we die nieuwe ramen gaan produceren. Bij Bruynseels-Vochten heb jij altijd de keuze tussen twee materialen: PVC en aluminium. Beide evenwaardig in kwaliteit, maar met enkele verschillen om rekening mee te houden. Zo is PVC goedkoper dan aluminium, maar kan je enkel met aluminium voor grote raampartijen kiezen.


Het is dus belangrijk om te weten hoe jouw nieuwe ramen eruit moeten gaan zien, vooraleer je een keuze maakt in materiaal. Kom gerust met jouw plannen langs in onze toonzaal: afhankelijk hiervan kunnen wij een professioneel onderbouwde suggestie op tafel leggen qua materiaal. 

Vliegenraam of schuifraam? Ook dat regelen we!

Materiaal én stijl voor die nieuwe ramen voor ogen? Dan heb je het leeuwendeel van het werk al achter de rug. Nu is het tijd om te gaan nadenken over al die leuke extraatjes die bij je ramen komen kijken: wat zijn de zaken die bij jou voor nog meer gemak en plezier kunnen zorgen? Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van vliegenramen om ook in de zomer je ramen zorgeloos te kunnen openen. Of aan de implementatie van die handige schuiframen in je plan: dat ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens een gebruiksvriendelijke manier om de grens tussen binnen en buiten te verkleinen.

Klaar om jouw nieuwe ramen te kopen?

We hebben het vandaag gehad over de drie grootste zaken om rekening mee te houden wanneer je nieuwe ramen wil laten plaatsen. Wanneer je hier al antwoorden op kan formuleren, sta je al heel wat stappen verder in het proces. Natuurlijk zijn er nog heel wat extra zaken om te weten en rekening mee te houden – veel te veel om in deze blog neer te schrijven. We vertellen je er liever alles over wanneer we elkaar in t echt ontmoeten…

Vraag vandaag nog jouw gratis en vrijblijvende offerte op! 

Vertel ons jouw plannen en – moesten deze er zijn – de zaken die je al beslist hebt, via onze handig offerteformulier. Vul in wat je al weet, wat voor type project het is en eventuele extra informatie. En heb je de plannen van het pand in handen? Dan is het ook altijd handig om deze mee te uploaden in jouw aanvragen.

Wij reageren vervolgens zo snel mogelijk met een gratis én geheel vrijblijvende offerte op maat waar jij rustig over kan nadenken. En ben je erna overtuigd of heb je nog vragen? Maak dan gerust een afspraak, zodat we er samen over kunnen babbelen. Tot snel? 


Menu