21 Peleman header

Adembenemend totaalproject in Brasschaat

Van A tot Z, van begin tot eind, van naaldje tot draadje: dit is hoe we dit schitterende project hebben aangepakt. Deze prachtige villa, gelegen in de pittoreske Brasschaatse wijken, is een oase van rust voor zowel eigenaar als bezoeker. 


En om deze schoonheid door te trekken tot in de kleinste details, klopten ze bij Bruynseels-Vochten aan. Het resultaat? Een unieke combinatie van onevenaarbare luxe met een authentieke vibe, die werd doorgetrokken tot in de kleinste hoekjes. 


Benieuwd naar het resultaat? Kom gerust binnen… 


Ik wil nu al een afspraak

Contacteer ons

Volledig vernieuwde ramen en deuren, voorzien van alle snufjes 

Wanneer je een zo’n prachtvilla als deze in handen hebt, is het belangrijk om aandacht te geven aan élk aspect van je pand. En zoals je ongetwijfeld al wel weet, geven wij niets liever dan aandacht… 

Niet zo heel verwonderlijk dus, dat wij begonnen stuiteren van enthousiasme toen we te horen kregen dat we de ramen én deuren van dit pand volledig onder handen mochten nemen – inclusief de nodige extraatjes.

Zo gezegd, zo gedaan…

We gingen aan de slag en tekenden een all-in voorstel uit om deze authentieke woonst een modern randje te geven. En wie modern’ zegt, die zegt vaak in dezelfde adem aluminium’… of da’s tenminste toch wat wij deden. 

Om de nieuwe profielen in te kleden, kozen we voor een prachtig matzwarte folie: een stoer maar subtiel element dat het totaalresultaat meteen een niveautje hoger tilt. 


Charmante kruishouten

Belangrijk voor de eigenaar was om niet té ver door te slaan in het moderne genre. Daarom opteerden we voor fijne kruishouten in de ramen en deuren: deze brengen meteen een authentiek gevoel met zich mee, waardoor het eindresultaat een aangename combinatie tussen modern en klassiek is. 

Comfort voorop

Als laatste integreerden we ook de nodige vliegenramen en vliegendeuren in de woonst. Dit kleine detail maakt een wereld van verschil wat comfort in de zomer betreft – en houdt niet enkel beestjes buiten, maar ook huisdieren binnen. 

Prachtige poolhouse met terrasoverkapping

Je hebt het misschien al wel door: voor de eigenaars van dit pand was alleen het beste genoeg. En terecht! 

Een upgrade om u’ tegen te zeggen

Daarom besloten we ook de bestaande tuin, inclusief schitterend zwembad, een upgrade te geven door de toevoeging van een strak poolhouse. Warm hout werd afgewisseld door grote raampartijen, om ook hier de combinatie tussen modern en authentiek wat extra aandacht te geven.

Dag én nacht genieten

Het resultaat? Een strakke poolhouse waarin je zowel knus binnen, als overdekt buiten, in kan ontspannen. Oh, en dat kan ook s avonds, trouwens: door de slim ingewerkte spots in de terrasoverkapping, vinden de bewoners altijd hun weg naar deze nieuwe aanwinst in de tuin… 

Een project waar modern glaswerk en rustgevend hout elkaar kruisen

Kort samengevat, noemen we dit project graag een harmonieuze clash tussen modern en authentiek, strak en verwelkomend. 

Prachtige symbiose

Op specifieke vraag van de eigenaars, gingen we op zoek naar de gulden middenweg tussen twee tegenovergestelde stijlkeuzes. De uitdaging? Wegblijven van een rommelig eindresultaat, maar zorgen voor een subtiele symbiose van tegengestelden. 

Wij zijn alvast apetrots op dit project. Laat ons gerust weten wat jij ervan vindt, zodat we snel aan de slag kunnen met jouw eigen project… 

Ook op zoek naar een partner van A tot Z?

Plan je een totaalrenovatie, een grote upgrade of andere werken aan je woonst – en wil je graag dat alles tot in het kleinste detail op elkaar aansluit? Dan zit je goed bij Bruynseels-Vochten. Wij zijn experts in het uittekenen van jouw dromen en het bouwen van jouw verwachtingen. Geen project is ons te groot, geen concept is ons te zot. Het enige wat jij moet doen, is ons een keertje komen vertellen wat die grootse toekomstplannen zijn. En dan zorgen wij voor de rest… klaar voor die gratis offerte? 


Ik wil nu al een afspraak

Contacteer ons
Menu