Pvc Voordeur Kruishouten

Buiten- of binnendeuren plaatsen: hier moet u op letten!

Buiten- of binnendeuren plaatsen: hier moet u op letten!

Bruynseels-Vochten, da’s natuurlijk meer dan zomaar’ ramen. Wij willen jullie tenslotte op alle gebied bijstaan, waardoor u ook voor onze expertise op gebied van buiten- en binnendeuren terecht kan. Want ook deze hebben meer functies dan enkel een ruimte afsluiten… Wij vertellen u wat meer over onze deuren. We vallen meteen met de deur in huis, zeg maar.

Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte

Binnendeuren zijn het verlengde van uw interieur

Binnendeuren hebben niet zozeer een praktische functie, behalve misschien geluid in bepaalde ruimtes binnen houden – en de nodige privacy voorzien, natuurlijk! Maar daarnaast, is het voornamelijk belangrijk dat uw binnendeuren qua stijl perfect aansluiten op de rest van de woning. Met andere woorden: in een klassiek herenhuis kiest u best voor houten deuren – in een strakke nieuwbouwwoning kiest u misschien beter voor een moderne, aluminium binnendeur.

Wat voor stijl woning u ook heeft, eigenlijk is er maar één ding om te onthouden wanneer u nieuwe binnendeuren wil: less is more. Kies altijd een binnendeur die niet meer dan een subtiel verlengde van uw interieur en woning is – en vermijd protserige deuren die de aandacht (te veel) naar zich toetrekken.

Buitendeuren zijn de bodyguards van uw woning

Buitendeuren zijn tenslotte een belangrijke bron van beveiliging van uw geliefde huisje. En het is net daarom dat het zo belangrijk is dat deze kwalitatief en stevig zijn. Nu, de meeste materialen zijn wel robuust genoeg om uw woning af te sluiten, maar u kan altijd dat stapje verder gaan door te kiezen voor veiligheidsdeuren, een meerpuntsslot of een stalen voordeur. Ge kunt nooit té veilig zijn, niwaar?

Naast beveiliging, is isolatie ook een ontzettend belangrijke functie van uw buitendeuren: u wilt tenslotte goed isolerende deuren, want dit zorgt voor een verhoogd wooncomfort én een verlaagde energierekening.

En, als laatste, wilt het oog ook wat – ook in het geval van buitendeuren. In de meeste gevallen, is uw voordeur vaak het eerste wat iemand ziet. Deze zorgt dus voor de eerste indruk van het karakter en de stijl van uw woning. Dan kunt u er maar beter voor zorgen dat ie er goed uitziet, nietwaar?

Pvc of aluminium?

Dat mag u helemaal zelf kiezen, natuurlijk! Beide zijn hoogkwalitatieve materialen, waar wij als expert volledig achter staan. Maar, omdat u het zo lief vraagt, sommen we de grootste plus- en minpunten van beide op.

PVC: dit duurzame materiaal staat bekend om zijn waanzinnige prijs-kwaliteitverhouding. Het is goedkoop, maar duurzaam, veelzijdig en energiezuinig. Toch een nadeel nodig? PVC is moeilijk overschilderbaar. Kies dus liefst maar meteen de juiste kleur!

Aluminium: dit materiaal heeft een waanzinnig lange levensduur, is milieuvriendelijk en brengt meteen een strakke, moderne, uitstraling met zich mee. Daar betaalt u dan wel wat meer voor op het einde van de rit.

Hoeveel zal mijn nieuwe deur kosten?

Besloten om te investeren in een nieuw stel deuren? Dan wilt u vast weten wat voor prijskaartje daaraan vasthangt. Wel, eigenlijk vindt u een deur voor elk budget. U kan de prijs eenvoudig zelf sturen, afhankelijk van de materialen en de extraatjes die u kiest.

Er zijn tenslotte zoveel zaken om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan het type profiel, de afwerking ervan, bepaalde kleuren, veiligheidssloten, beglazing indien aanwezig, extra focus op isolatie, enzovoort.

Daarom is het voor ons onmogelijk om schattingen te geven op onze website, zonder te weten wat u precies verwacht van ons. Maar weet u wat? Als u een (volledig vrijblijvende) offerte aanvraagt en ons doorgeeft wat u allemaal (niet) wil, kunnen we u wél een idee geven. Snel doen, dus!

Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte
Menu