Mertens Beerse 07

De 3 must-read trends voor moderne kozijnen en deuren

Volgt u de nieuwste trends al?

Nieuw jaar, nieuwe trends. Dat geldt ook voor de kozijnen en deuren van uw woning. Want reacties als Dat is zo 2017!” wilt u kost wat kost voorblijven, toch? Daarom helpen we u graag verder en zetten we de laatste trends voor moderne kozijnen en deuren op een rij. 

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte

Kleuren die uw woning doen leven

Kiezen van de juiste kleuren is essentieel voor een moderne, mooie woning. Kleuren kunnen verbazen en verwonderen. Emotioneren zelfs. Wilt u een moderne look geven aan uw kozijnen en deuren? Dan kan u met PVC of aluminium kiezen uit een oneindige lijst aan kleuren. Het belangrijkste is dat de kleur goed bij uw gevel past. Kies daarom voor harmoniërende (kleuren die dicht bij elkaar liggen) of contrasterende kleuren (kleuren die ver uit elkaar liggen).

Ook al is zwart officieel geen echte kleur: in combinatie met andere kleuren kan zwart of donkergrijs juist meer kleur en karakter geven aan een woning. Zeker een aanrader wanneer u moderne kozijnen en deuren wilt. De trendkleur van 2018 zou volgens kleurexperts een neutrale, donkergrijze kleur zijn met de code S 7010-R70B. Het is een mix tussen indigo en zwart. Vraag zeker ook professioneel advies voor het kiezen van de perfecte kleur voor uw kozijnen en deuren.

Stijlvolle strakke profielen die klasse uitstralen

Modern” en strak” zijn termen die vaak in één adem genoemd worden. Een strak lijnenspel is ook bij nieuwe moderne kozijnen en deuren een gouden regel. Een minimalistisch design zonder al te veel tierlantijntjes zorgt voor een hippe uitstraling. Strakke profielen vind u zowel in aluminium als in PVC, met elk hun eigen voor- en nadelen. Beide zijn kwalitatieve materialen maar goede afwerking en professionele plaatsing zijn essentieel bij nieuwe kozijnen en deuren. Neem daarom een ervaren partner bij de hand.

Duurzaamheid is en blijft een hoofdrolspeler

U kan er niet omheen: duurzaamheid is topprioriteit in zowat elke sector. Ook in de renovatie- en bouwsector. En dat is maar goed ook. Wanneer u uw moderne kozijnen en deuren goed isoleert, verbruikt u vanzelfsprekend minder energie. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee. De meeste energie die we verbruiken is immers nog niet hernieuwbaar.

Veel succes bij het uitzoeken van de perfecte kozijnen en deuren. Weet dat u er niet alleen voor staat. Bruynseels-Vochten geeft u met plezier vrijblijvend advies.

Bron trendkleur: www​.sigma​.be/​n​l​-​b​e​/​p​r​o​f​e​s​siona…

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte
Menu