Doorsnee Raam Bruvo 2

Bruynseels-Vochten kiest voor duurzaamheid!

Duurzaam bouwen? Dat begint bij duurzame kozijnen en deuren.

Duurzaam bouwen? Dat is belangrijk. Voor het milieu, voor uw portefeuille en voor uzelf. Wanneer u er bewust voor kiest om duurzaam te bouwen, gaat u op zoek naar dat breekbare evenwicht tussen dat wat goed is voor u en dat wat goed is voor de bredere leefomgeving’. En die duurzaamheid die we willen bekomen? Die schuilt in de kleinste hoekjes. Zoals de keuze voor uw gloednieuwe kozijnen en deuren, bijvoorbeeld! Wij lichten toe.

Duurzame kozijnen en deuren helpen nutteloos verbruik voorkomen

Want dat is natuurlijk één van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden wanneer het over duurzaamheid gaat. U wil het allerliefst zo comfortabel mogelijk leven – en tegelijk zo min mogelijk energie verbruiken. Wij geven u alvast enkele handige tips n tricks om te besparen op energie, maar het allerbelangrijkste om te onthouden? Dat is goed isoleren, natuurlijk. Een goede isolatie zorgt er tenslotte voor dat de warmte binnen blijft in de winter – en buiten blijft in de zomer. Zonder extra te moeten stoken – of de airconditioning op volle toeren te laten draaien.

En dé partner in crime om goed te isoleren én duurzaam te kunnen wonen? Dat zijn natuurlijk de juiste kozijnen en deuren. Maar, ja. Waar vind je die – en welk materiaal is koning in het land der duurzaamheid? Zoveel vragen… maar maak je geen zorgen: bij Bruynseels-Vochten mag je zeker zijn van alle antwoorden. Want dé oplossingen voor jou? Dat zijn absoluut kozijnen en deuren in PVC.

PVC: duurzaam, stijlvol, onderhoudsvriendelijk

Zoals we al eerder zeiden, hebben kozijnen en deuren een ferme impact op de totale energie-efficiëntie van uw woning. Zowel het glas als het materiaal van de profielen draagt bij aan de totale duurzaamheid van je huisje. Wil je zo hoog mogelijk scoren op die felbegeerde duurzaamheidsschaal? Dan kiest u best voor PVC. Deze toppers scoren tenslotte hoger dan aluminium of hout, maar daar stoppen de voordelen niet… Want wanneer u voor PVC kiest, kiest u in eenzelfde beweging ook voor stijlvolle, veelzijdige en onderhoudsvriendelijke ramen en deuren.

Te goed om waar te zijn? Zo klinkt het wel, hé? Maar maakt u geen zorgen: PVC doet wat het belooft. Zowel op gebied van hoogwaardige isolatie, het prijskaartje als de veelzijdigheid. Dat verzekeren we u.

Klaar voor duurzame kozijnen en deuren in PVC? Topidee!

Dus u heeft besloten om te kiezen voor design, veelzijdigheid, onderhoudsgemak én duurzaamheid? Kunnen wij alleen maar aanmoedigen, natuurlijk! Daarom staan we voor u klaar om al uw vragen betreffende kozijnen en deuren in PVC te beantwoorden. Aarzel niet om ons te contacteren: wij kijken alvast uit naar een nieuwe, duurzame, relatie! 

Menu