F07 A2976

Nieuwe deuren plaatsen is vakwerk

Laat uw deuren plaatsen door vakmannen!

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met de plaatsing van deuren. We horen het geregeld: de deur plaatsen we zelf wel even”. Maar een deur plaatst u niet zomaar. Dat is vakwerk en gebeurt daarom zelden correct.


Omdat buiten- en binnendeuren dagelijks gebruikt worden, is een correcte plaatsing essentieel. De scharnieren en kozijnen moeten al die jaren goed blijven functioneren en de wand en vloeren mogen niet beschadigd worden. Kortom: plaatsing vraagt om perfectie.

Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte

Een deur plaatsen? Dat moet correct.

Er komt veel kijken bij het plaatsen. Cruciaal bij het plaatsen van (nieuwe) deuren, is om de onderzijde van de deurstijl perfect te laten aansluiten op de arduin en ervoor te zorgen dat de waterkering juist zit.Dat gebeurt met speciale ankers die de thermische eigenschappen niet in het gedrang brengen. Alleen al door daar rekening mee te houden, bekom en behoud u een correct functionerende deur en blijven de scharnieren van de deur werken.

Het zit m in de details

Wanneer we een deur plaatsen, houden we rekening met heel wat elementen zoals:

  • de afmetingen van het kozijn
  • type en dikte van de wand
  • de afwerking

Met jarenlange ervaring in deuren plaatsen bent u bij Bruynseels-Vochten verzekerd van een perfecte plaatsing. En ontstaan er in de toekomst toch problemen met uw deur? Ook dan kan u op ons rekenen. Dat is een belofte.

Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte
Menu