21Vanhemel

Nieuwe deuren kiezen? Dat doet u zo!

Nieuwe deuren kiezen? Dat doet u zo!

U heeft vast al wel gehoord van de zegswijze de ogen zijn de spiegel van de ziel’. Hiermee bedoelen we dat de ogen dé beste manier zijn om iemand echt te leren kennen. En de spiegel van uw eigen (t)huisje? Dat zijn natuurlijk uw deuren! De deur is immers het allereerste wat bezoekers zien wanneer ze uw huis naderen… waardoor het des te belangrijker wordt om deze de juiste persoonlijkheid mee te geven. Hoe u dat dan doet? Heel eenvoudig: de stijl kiezen die bij de look & feel van uw woning past. Zo hoeft u binnenkort nog maar één ding te doen: zelfverzekerd de nieuwe deuren kiezen die naadloos binnen het totaalplaatje van uw woonst passen. Hier gaan we!

Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte

#1 Kiezen is verliezen? Niet met PVC!

Deuren in PVC? Die brengen een hele waslijst aan voordelen met zich mee. Niet zo gek, dus, dat ze de laatste jaren zo waanzinnig veel aan populariteit wonnen! Deze deuren komen immers met al het moois van kunststofdeuren, waardoor ze niet alleen budgetvriendelijk zijn, maar ook nog eens een hoge isolatiewaarde hebben. Daarnaast staat PVC bekend om zijn onderhoudsvriendelijkheid, waardoor deze deuren niet snel om een duchtige schrobbeurt zullen vragen. Praktisch bekeken, zijn PVC deuren dus een droom om in huis te halen. Maar dat is niet alles… want het oog wil ook wat, natuurlijk! PVC deuren staan dan ook bekend om hun uitgebreid kleurenassortiment. De beschikbare folies (die bovendien tientallen jaren kleurvast zullen blijven) komen in 55 verschillende uitgaven, waardoor u niet snel zal moeten schilderen en/​of vernissen. Gewoon uw favoriete look kiezen, et voilà: een gloednieuwe, kwalitatieve en aantrekkelijke nieuwe buitendeur om verliefd op te worden.

Keuze te over

Praktisch bekeken, zijn PVC deuren dus een droom om in huis te halen. Maar dat is niet alles… want het oog wil ook wat, natuurlijk! PVC deuren staan dan ook bekend om hun uitgebreid kleurenassortiment.

De beschikbare folies (die bovendien tientallen jaren kleurvast zullen blijven) komen in 55 verschillende uitgaven, waardoor je niet snel zal moeten schilderen en/​of vernissen. Gewoon je favoriete look kiezen, et voilà: een gloednieuwe, kwalitatieve en aantrekkelijke nieuwe buitendeur om verliefd op te worden.

Contacteer ons voor meer informatie over PVC deuren

Wil je graag nog meer informatie over PVC deuren – of over de aankoop van nieuwe deuren in t algemeen? Aarzel niet om een afspraak te maken in één van onze showrooms. Wij vertellen je alles wat je wil weten – zodat jij op t einde van de rit een doordachte keuze kan maken wat die nieuwe deuren betreft.

Aluminium deuren: sterk, strak en slank

Ben jij trotse eigenaar van zo’n heerlijk moderne en strakke woning? Hou jij van een no-nonsense interieur (en exterieur) met zo min mogelijk afleiding? Ben jij altijd op zoek naar rechte en strakke lijnen in je dagelijkse leven? 

Dan kies jij het beste voor onze aluminium deuren: de rechte profielen van deze deuren zorgen immers voor een toegevoegde waarde op gebied van hedendaagse en moderne uitstraling. 

Bovendien kan je kiezen tussen meer dan 400 RAL-kleuren én zorgt onze structuurlak voor krasbestendige deuren. Kort samengevat: met de aluminium deuren van Bruynseels-Vochten kan jij zeker zijn van de perfecte finishing touch voor jouw moderne woning.

PVC deuren of aluminium deuren: bij Bruynseels-Vochten zit je goed

Spannend, hé, dat kiezen van die nieuwe deuren? Maar gelukkig zijn we hier ook met goed nieuws: of jij nu kiest voor PVC of aluminium deuren, wanneer je kiest voor Bruynseels-Vochten zit jij veilig bij beide opties. 

Onze specialisatie ligt tenslotte in de plaatsing van beide opties - waarvoor je bij ons zeker kan zijn van duurzaamheid, kwaliteit en en professionaliteit. Of, met andere woorden: bij ons is er geen slechtere’ keuze – en krijg jij altijd het neusje van de zalm wat die deuren (en ramen) betreft.

Hulp nodig bij de keuze tussen PVC of aluminium deuren?

Geraak je er toch niet helemaal uit? Vertrouw jij liever op een tweede mening bij zoiets groots als het kiezen van (nieuwe) deuren? Begrijpen we. Aarzel daarom niet om ons te contacteren: wij geven je graag het gezochte advies op maat. Aan huis of in de toonzaal? Het kan allemaal – en geheel vrijblijvend, uiteraard. Tot dan!

Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte
Menu