Header

Welke soorten voordeuren kan ik vinden?

Of het nu voor een nieuwbouwwoning of een verbouwing is: deuren horen altijd bij het plan van je woning of appartement! Geen idee hoe eraan te beginnen? Geen zorgen. Wij helpen je. 


Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte

Voordeuren: het visitekaartje van jouw thuis

Bekijk jouw nieuwe voordeur gerust als het visitekaartje van je woonst. Het is de eerste indruk die je krijgt wanneer je binnenwandelt – en het laatste wat je ziet wanneer je weer vertrekt. Of, met andere woorden: die voordeur is meteen een indicatie van hoe de rest van je woning eruitziet. Je wil dus dat deze vlekkeloos aansluit bij jouw stijl en eigen goesting.

In eerste instantie wil je natuurlijk dat dat visitekaartje er mooi en stijlvol uitziet. Check! Daar kunnen wij bij helpen. Vertel ons gerust welke stijlelementen jouw hart hebben gestolen – en van welke van onze beschikbare RAL-kleuren jij het warm krijgt. Dan gaan wij aan de slag met een prachtexemplaar op maat. 

Voordeuren

Een voordeur kan je zien als de eerste indruk van je huis of appartement. Dit is dan ook het eerste dat anderen zien wanneer ze op bezoek komen. Met andere woorden: je voordeur is het visitekaartje van de plek waar jij leeft.

Je wilt daarom misschien dat dat visitekaartje er vooral mooi en klassevol uitziet, maar toch zijn er nog enkele andere elementen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe voordeur. 

Hoewel de uitstraling van je deur zeker een rol speelt, blijft het uitermate belangrijk om ook rekening te houden met andere eigenschappen van je deur, zoals de veiligheid.

Vandaag vertellen we wat meer over kunststof voordeuren

Wat wordt er nu zo gewaardeerd aan kunststof deuren? 


  • Weinig werk in onderhoud.
  • Budgetvriendelijk in vergelijking met andere materialen.
  • Kleurvast: je hoeft het niet meer te verven.
  • Goede isolatie, zowel thermisch als akoestisch. Kunststof deuren kunnen wel tegen een stootje.
  • Lange levensduur én duurzaam.

Veiligheid


Zoals we eerder al vermeldden, is het belangrijk om te letten op de veiligheid van jouw voordeur. Bij Bruynseels-Vochten ben je in ieder geval zeker van anti-inbraakdeuren.

Denk hierbij aan:

  • Inbraakwerende sloten
  • Inbraakwerende scharnieren
  • Stalen verstevigingsprofielen

Uiteraard wil je niet bij alle aspecten van je huis in de hoogte schieten met kosten, maar de investering in een veilige én mooie voordeur is de investering zeker waard. De veiligheid zorgt trouwens op zijn beurt voor extra wooncomfort.


Voordeur gekozen?

Een voordeur heb je, uiteraard, sowieso nodig. Al blijft het belangrijk om na te denken over het totaalplaatje: hoeveel (binnen)deuren hebben we nodig, hoeveel ruimte is er ter beschikking, wat is je persoonlijke smaak, en hoe zit het met de veiligheid? Zo krijg je uiteindelijk de perfecte deuren op maat, zowel voor buiten- als binnenschrijnwerk.

Gelukkige doen wij bij Bruynseels-Vochten niet liever dan jou helpen met dat totaalplaatje! Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte
Menu