Lamellen Dak1

Terrasoverkapping met lamellendak: dit is wat jij kan verwachten

Wanneer jij hebt besloten om een terrasoverkapping te laten plaatsen, zijn er heel wat zaken om over na te denken. Eén van die dingen is het type dak: wil jij een volledig dak – of kies je voor dat flexibele lamellendak? Beide hebben hun voordelen, maar vandaag gaan wij wat dieper in op de zaken die een lamellendak zo gegeerd maken. 


Heb je na het lezen nog vragen over het hoe en wat van een lamellendak? Aarzel dan niet om ons te contacteren: wij beantwoorden ze graag! 


Gratis offerte voor jouw veranda

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag je gratis offerte aan

#1 Zon of schaduw? Jij beslist

Eerst en vooral zorgt zo’n lamellendak voor heel veel vrijheid. Zoals de naam het al zelf zegt, bestaat zo’n lamellendak uit rijtjes latten. Deze kan je vervolgens kantelen om meer of minder lichtinval door te laten. Volledige zon op je snoet, hier en daar een streepje of helemaal in de schaduw zitten? Jij kiest zelf waar je zin in hebt – en past je lamellendak aan naar jouw voorkeuren. 

#2 Comfortabel tijdens regenbuien

We wonen nu eenmaal in België: en daar is het slim om rekening te houden met regelmatige plensbuien. En ook daar is een lamellendak een goede oplossing voor: kantel de latjes volledig dicht – en je zal nog steeds ongestoord en comfortabel buiten kunnen zitten, stortbui of niet. Als extraatje kan je er ook voor opteren om regensensoren te laten installeren in je dak, zodat de lamellen automatisch sluiten wanneer ze regen detecteren. Handig, toch? 

#3 Een lijnenspel om bij weg te dromen

Door het strakke en typische lijnenspel van zo’n lamellendak, haal jij meteen ook een extra niveau aan design in huis. Meer nog: het ontwerp van zo’n strak lamellendak is niet enkel perfect voor die typische moderne woningen van vandaag, maar zorgt ook voor een speels contract in iets klassiekere of zelfs landelijke huizen. 

Onze designers weten perfect waar ze mee bezig zijn – en hebben voldoende ervaring om jouw nieuwe lamellendak naadloos te laten aansluiten op die bestaande woning. Neem zeker foto’s en/​of plannen van je woonst mee naar je eerste afspraak, zodat zij meteen kunnen beginnen ontwerpen. 

#4 Heerlijk gebruiksgemak

Hoe je die lamellen dan bedient, vraag je? Heel eenvoudig! Dankzij een eenvoudig te bedienen afstandsbediening, is het kinderspel om jouw lamellendak te openen of te sluiten. Geen gedoe, gewoon genieten! Zo geniet jij van luxe en comfort, gewoon vanuit je comfortabele zetel. 


#5 Opwaardering van je woning

Elke investering in jouw woning, da’s een investering in jouw toekomst: zo simpel is dat. Potentiële kopers zijn altijd op zoek naar die woning met karakter, naar dat huis met net dat tikkeltje extra. En zo’n terrasoverkapping met lamellendak? Dat kan al tellen als dat beetje extra! Ben jij dus van plan om je woning later nog te verkopen – en liefst met een beetje winst? Dan is deze investering een slimme zet. En tussen vandaag en die verkoop geniet jij gewoon heerlijk zélf van extra leefcomfort en rust in huis. Winnen op alle gebieden, noemen ze dat!

Meer weten over onze lamellendaken? 

Dat kan! Aarzel niet om een afspraak te maken in een van onze showrooms – en dan zorgen we ervoor dat jij snel met een expert in lamellendaken kan spreken. Deel gerust al jouw wensen en dromen, neem foto’s en plannen van je woning mee – en dan voorzien we graag een geheel vrijblijvende offerte om mee naar huis te nemen. 

Zo kan jij deze op t gemak nog eens bekijken en eventuele aanpassingen vragen waar nodig. En erna helemaal overtuigd van ons voorstel? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag, zodat jij snel, sneller, snelst kan genieten van jouw spiksplinternieuw lamellendak! Tot gauw? 

Gratis offerte voor jouw veranda

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag je gratis offerte aan
Menu