17 Spr B Vrd Dejonghe 02

Waarom een veranda in elk seizoen handig is

Misschien weet je het ondertussen al wel, maar we herhalen het nog eens met veel liefde: de aankoop van een veranda is een goede investering op heel wat gebieden. Niet alleen duw je er de waarde van je woning mee omhoog, ook je levenskwaliteit en comfort zal er duchtig op vooruit gaan. En voor diegenen die denken dat een veranda enkel nut heeft in de zomer… vertellen we je vandaag hoe jij ook jaarrond van die extra ruimte in huis kan genieten. Hier gaan we! 


Klaar voor jouw eigen veranda?

Stuur me naar verandakiezer

Zomers zwijmelen

Die veranda is dé perfecte oplossing voor die Belgische zomers die sneller gedaan zijn dan je ze zag beginnen. Want hoewel die eerste zonnestralen er vaak prachtig en uitnodigend uitzien, gaan ze in ons Belgenland vaak nog gepaard met een koude bries of onverwachte regenbui. Jouw nieuwe veranda is dan ook dé perfecte oplossing om het zomerseizoen eerder te laten beginnen – én langer te laten duren. 

Herfstig hunkeren

Ook in de herfst zal jij ten volle genieten van die spiksplinternieuwe veranda. Enerzijds heb jij nu dé perfecte plek om die laatste zonnestralen mee te pikken, anderzijds kan je droog en warm genieten van het verkleuren van de blaadjes in je tuin. Kruip gezellig weg in een zetel met een dekentje, trakteer jezelf op een stomend theetje en droom weg bij het vallen van de blaadjes langs die dappere herfstzon. Puur genieten, die veranda in de herfst! 

Winters wegdromen

Heb jij ook zoveel last van die donkere dagen en lange nachten in de winter? Heel normaal: natuurlijk licht geeft ons tenslotte energie en levenslust! Het is net daarom dat zo’n veranda – ook in de winter – een goed idee is. Deze bijgebouwen zijn tenslotte meestal (zo goed als) volledig van glas gemaakt, wat betekent dat je achtergevel (bijna volledig) van glas is. Overdag geniet je dus van een overvloed aan licht in huis, wat zomaar eens voldoende zou kunnen zijn om die donkere avonden te overleven! 

Levendig de lente in

Heb je die winter overleefd – en lonkt die lente je lustig toe? Fleur je helemaal op van die dagen die langer worden – en van dat voorzichtige lentezonnetje dat komt piepen? Dan is het tijd om jouw vrije momenten te spenderen in die veranda van jou! Daar geniet je tenslotte van die gegeerde en langverwachte zonnestralen, zonder je nog steeds dik te moeten aankleden. Geniet van de bomen die langzaam weer groen kleuren, je gras dat opleeft, bloemetjes in bloei of hier en daar misschien zelfs al een stukje blauwe lucht… 

Meer weten over jouw toekomstige veranda? 

Ben jij klaar om jaarrond te genieten van jouw prachtige veranda, maar heb je eerst nog wat vragen die je graag beantwoord ziet? Géén probleem: kom gerust eens langs of vraag jouw persoonlijke (en geheel vrijblijvende) offerte aan. Dan kijken wij hoe we jouw droomproject gang zetten – en in welk seizoen jij die veranda mag verwachten. Tot snel? 

Klaar voor jouw eigen veranda?

Stuur me naar verandakiezer
Menu