Jpg2048 6978

Nieuwbouw | Kozijnen | Deuren | Akoestisch | Antwerpen

Geluidsoverlast in Antwerpen? Niet met de akoestische kozijnen en deuren.

De Noorderlaan staat bekend als één van de drukste straten in Antwerpen. Door zijn ligging vlakbij de autostrade én de haven van Antwerpen is de straat de ideale verbindingsweg voor import en export. Maar bij druk verkeer denken we ook aan geluidsoverlast voor omwonenden. Logisch, toch? Niet voor Bruynseels-Vochten! Dankzij onze akoestische beglazing, natuurlijk.


Wooncomfort voorop

Bruynseels-Vochten werkte samen met aannemer Besix aan dit enorme project. 544 kozijnen en 69 deuren later is deze sociale huisvesting een verscholen parel op de Noorderlaan.

Om te zorgen voor een zo groot mogelijk wooncomfort, besliste Bruynseels-Vochten om te werken met akoestische beglazing. Zo hebben de bewoners amper of geen last van het verkeer. Een aangename thuis creëren: dat was hét doel van dit project. En mede dankzij Bruynseels-Vochten is dit meer dan geslaagd.

Moderne look dankzij aluminium

Het gebruikte materiaal? Aluminium! Aluminium is hoog in kwaliteit én makkelijk in onderhoud. Dit in combinatie met de oneindige kleur- en stijlmogelijkheden maakt van aluminium een populair materiaal voor ramen en deuren.

Ook nieuwe kozijnen en/​of deuren kiezen?

Perfect! Want als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die met u meedenkt en u adviseert, bent u bij Bruynseels-Vochten aan het juiste adres! Nieuwbouw of renovatie: maakt niet uit! Maak gerust een afspraak en wij zorgen ervoor!

Menu