1802 B GERENE WUB 01

Knus, klassiek en één met de natuur

Knus, klassiek en één met de natuur

De eigenaars van deze woning, inclusief tuin om in weg te dromen, wilden graag een veranda die aansloot bij de stijl van het huis, zonder te veel aandacht in te pikken van de tuin zelf. We kozen voor een charmante, klassieke stijl en profielen in een subtiel groene teint. 


Op deze manier werd de veranda precies wat de klant voor ogen had: een nieuw, knus plekje in huis waar ze optimaal kunnen genieten van de tuin - ook wanneer het iets frisser is buiten. Ontdek meer over het project! 

We integreren de natuur

Onze klant, apetrots op hun prachtige en unieke tuin, wist ons duidelijk te vertellen wat de verwachtingen waren: een op maat gemaakte terrasoverkapping die naadloos bij huis én tuin aansluit. 

Got it! We gingen aan de slag en tekenden een terrasoverkapping waar natuur centraal staat. Door de integratie van verschillende soorten en kleuren hout, verzachtten we het verder moderne karakter van ons ontwerp. 

We laten de grens tussen binnen en buiten vervagen 

Waar we konden, werkten we met die alom geprezen, vlotte Hi-finity schuiframen die drempelloos opgaan in de omgeving. Een smaakvolle en exclusieve oplossing die er niet enkel mooi uitziet – maar ook nog eens zorgt voor een optimaal wegwerken van de grens tussen binnen en buiten.

Door dit type schuifraam te integreren, laten we de tuin rustig overlopen in het huis – en andersom. Een perfecte oplossing voor iedereen die het liefst elke dag in de buitenlucht vertoeft. 

Luxueuze beschutting

En vandaag? Vandaag geniet onze klant in alle rust – en alle luxe – van die prachttuin. Weer of wind? Geen probleem: met deze multifunctionele terrasoverkapping hebben ze er geen last meer van. Een donkere dag, fel zonlicht of muggenseizoen? Geen probleem: om ultieme luxe te garanderen, installeerden we ook de nodige verlichting, zonwering én vliegendeuren. 

Zorgeloos leven en genieten? Daar zorgen we voor! 

Menu