Jpg2048 7239

Nieuwbouw | Aluminium | Kozijnen | Modern | Antwerpen

Ontdek onze luxe-appartementen op t Eilandje!

Iedereen uit omgeving Antwerpen heeft vast al weleens gehoord van t Eilandje. En terecht! Want deze hippe wijk is niet alleen populair onder de nieuwe Antwerpenaren, maar is ook nog eens het oudste havengebied van t Stad. Heerlijk om te vertoeven, zowel om rustig rond te kuieren, een hapje te eten, een dansje te placeren of… om te wonen, natuurlijk! En daar staken wij graag een handje toe, natuurlijk…

Sterke partners & een toplocatie

Om het Eilandje te voorzien van de luxe-appartementen dat het verdient, was een samenwerking tussen drie experts in de sector nodig. Samen met Interbuild en Antwerps architectenbureau Crepain Binst Architecture gingen we met veel goesting aan de slag.

De materiaalkeuze

Het resultaat? Gloednieuwe luxe-appartementen om van te smullen, die u kan gaan bewonderen op de hoek van de Rijnkaai en de Amsterdamstraat.We kozen voor kozijnen in CS77 én schuifkozijnen in CP 155 monorail.

Luxueuze extraatjes

Daarnaast vulden we bepaalde vlakken op met zwart gelakte beglazing, om zo de symmetrie in het ontwerp te bewaren. Vervolgens werkten we op de hoek met een koudglaskoppeling: een manier om een hoek te creëren door twee beglazingen met elkaar te verbinden, in plaats van met een aluminium profiel te werken.

Uw eigen Bruynseels-Vochten kozijnen?

Dat kan! Wij hebben tenslotte al heel wat ervaring opgedaan in die charmante Koekenstad – en we zouden graag nog veel mogen terugkomen. Bent u dus op zoek naar een professionele partner in de wondere wereld van kozijnen en deuren, die tegelijk ook nog eens een groot hart voor Antwerpen heeft? Top. Bij deze heeft u die gevonden. Komt u snel eens langs voor een geheel vrijblijvend gesprek? Wij hopen alvast van wel. Tot dan!

Menu