Jpg2048 7302

Nieuwbouw | Kozijnen | Beglazing | Design | Luxe | Antwerpen

Ontdek onze super hi-end luxeflats op het Eilandje!

Het Eilandje zou het Eilandje niet zijn, als er niet gepronkt zou worden met heel wat luxeappartementen. Daar staat het (sinds kort) tenslotte voor bekend! Enneuh… wie luxe, bouwen en Antwerpen’ zegt, die zegt Bruynseels-Vochten! (of, ja. Dat hopen wij toch).


Hoe dan ook, dachten aannemer Hooyberghs en gerenommeerd Antwerps Architectenbureau Crepain Binst Architecture daar hetzelfde over. Ze contacteerden ons voor de bouw van een geheel van super hi-end luxeappartementen in de Sint-Aldegondiskaai, de Korte Zeemansstraat en de Adriaan Brouwerstraat. Dit project bestaat uit drie blokken naast elkaar, met ieders een andere stijl.

De hoekblok

De hoekblok werd samengesteld uit twee types kozijnen, die telkens in goudkleurige anodisé te bewonderen zijn. Zoek zeker ook de schuifkozijnen in CP 155, die naadloos achter een muur van plooiwerk in dezelfde kleur schuiven! Hierin zitten bovendien ook een balustrade en meerdere screens verwerkt die naadloos overgaan in het geheel.

Grote kozijngehelen

Daarnaast zijn er ook grote kozijngehelen voorzien die opgebouwd zijn uit gordijngevelprofielen in CW 50. Dit zowel met glas in het vlak van de gevel zelf – als terugspringend glas.

De tweede blok

Voor de tweede blok waren wij verantwoordelijk voor de plaatsing van de hoge ramen in zwarte 9005 structuur. Hierin zitten eveneens screens vervat.

Als laatste is het aangewezen om eens te kijken naar de dagkanten die links, rechts én boven bekleed zijn met een naadloos geheel in dezelfde kleur plooiwerk.

De derde blok

De derde blok hebben we voorzien van CF77 vouwwanden aan de voorzijde, die de eigenaar volledig kan openvouwen. Aan de achterzijde plaatsten we CP155 schuiframen, die achter de betonmuur schuiven én voorzien zijn van glazen leuningen. Beide ramen werden uitgevoerd in Ral 9007.

Het resultaat

Een knap geheel van luxueuze appartementen met prijzen tot ettelijke miljoenen euros.

En, ohja… twee daarvan zijn voorzien van een zwembad op een dak! Ontdek hier het appartement dat nog te koop staat

Uw eigen Bruynseels-Vochten kozijnen?

Dan bent u aan het juiste adres! Wij hebben tenslotte al heel wat projecten achter de rug, waardoor we als geen ander weten wat er allemaal (niet) in die knappe Koekenstad past. Bent u aan het bouwen of renoveren- en bent u nog op zoek naar kozijnen en/​of deuren? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvend gesprek… wij vertellen u met veel plezier alles wat u wil weten!

Menu