Jpg2048 6916

Nieuwbouw | Aluminium | Kozijnen | Anodisé | Antwerpen

Luxueus wonen in Antwerpen? Ontdek onze luxeflats op de IJzerlaan

Degenen die al wat meer langskomen in Antwerpen, die weten het al: Den Dam is een nieuwe, hippe en snel opkomende speler om rekening mee te houden wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woonst. En ook die IJzerlaan hoort daarbij, natuurlijk. Deze drukke straat is niet alleen uw verbinding met de Noorderlaan én verschillende opritten, maar ligt ook nog eens vlak achter dat charmante Park Spoor Noord. Geen wonder dat ook de luxe-flats als paddestoelen uit de grond schieten… Iets waar we met veel liefde bij hielpen, natuurlijk!


Luxeflats vragen om luxekozijnen

Aannemer Besix klopte bij ons aan om van de IJzerlaan een ware woonparel te maken. Een bestaande wijk opwaarderen? Héél graag! Zo gezegd; zo gedaan… en we gingen aan de slag met de bouw van deze luxueuze verkoopflats nabij het rustgevende Park Spoor Noord. En een luxueuze flat? Die verdient luxueuze kozijnen die op alle gebied 110% scoren. Kunnen we!

De materiaalkeuze

Voor de kozijnen kozen we voor Reynaers CS77, voor de schuifkozijnen selecteerden we LS130. Daarbij plaatsten we vlakke aluminium plooiplaten.

Maareuh… hét element dat dit project zo uniek en begerenswaardig maakt? Dat is toch wel het esthetische aspect: we kozen ervoor om de kleur van het schrijnwerk uit te voeren in goud en brons anodisé. Dit deden we zowel voor de kozijnen als voor eerder vernoemde vlakke aluminium plooiplaten.

Maar wat is anodisé?

Ohja. Anodisé? Da’s een speciale procedure om ramen te kleuren.

Dit zorgt niet alleen voor meer sprekende kleuren, maar ook voor een natuurlijke look én hogere bescherming.

Win-win!

Op zoek naar kozijnen en deuren in Antwerpen?

Dan bent u aan het juiste adres! Wij hebben tenslotte al heel wat projecten in het Antwerpse achter de rug, waardoor we als geen ander weten wat er allemaal (niet) in die knappe Koekenstad past. Bent u aan het bouwen of renoveren in Antwerpen – en bent u nog op zoek naar kozijnen en/​of deuren? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvend gesprek… wij vertellen u met veel plezier alles wat u wil weten!

Menu