Kattendijkdok

Nieuwbouw | Kozijnen | Beglazing | Modern | Luxe | Antwerpen

Kozijnen op maat in uw luxe-appartement?

Het oog wil ook wat. Daarom hechten we bij Bruynseels-Vochten veel belang aan de esthetiek van nieuwe kozijnen en deuren. Dat is ook te merken aan onze realisaties. Zo zetten we samen met een team van internationale architecten een toren van luxe-appartementen neer. De locatie voor dit project Westkaai’? Kattendijkdok te Antwerpen.


Een heldere kijk op de skyline van Antwerpen

Westkaai is één van de grootste stadsontwikkelingsprojecten in Antwerpen. Bij Bruynseels-Vochten zijn we dan ook super trots dat we mee mochten bouwen aan deze prachtige torens van t stad (in samenwerking met aannemer MBG). Met een fenomenaal zicht op de skyline van Antwerpen waren de kozijnen en beglazing van groot belang. We zorgden dan ook voor de beste materialen, piekfijne plaatsing en snelle service.

Ramen op maat van elk project

Een deel van de profielen ontwikkelden we speciaal op maat. De plaatsingshoogte en de grootte van de ramen van dit project waren dan ook uitzonderlijk. Daarbovenop moesten we rekening houden met de winddruk op deze locatie (wie al op de Antwerpse kaaien is geweest, kan vast bevestigen dat het er goed kan waaien). Veel obstakels, maar geen struikelblok voor Bruynseels-Vochten! 

Ook nieuwe ramen en deuren?

Voor wie aan het wegdromen is van een woning op deze unieke locatie: hou zeker vastgoedsites in de gaten. Er staan geregeld appartementen te huur of te koop.

Wat velen niet weten, is dat helemaal bovenaan, op de vijftiende verdieping, twee penthouses gebouwd zijn. Het panoramisch uitzicht daar is ongeëvenaard. Met een schuifraam van 17.5 meter lang en 4.8 meter hoog zorgden we ervoor dat dit uitzicht 100% tot zijn recht kwam.

Menu