F07A8166 2

Nieuwbouw | Aluminium | Kozijnen | Gebombeerd | Modern

Vraag onze experts om advies!

Moderne aluminium kozijnen in nieuwbouwprojec

Bruynseels-Vochten werkt regelmatig mee aan grote nieuwbouwprojecten. Dit prachtig licht project is daar een schoolvoorbeeld van. Veel glas, lichte muren en een strak lijnenspel: een knap staaltje vakmanschap. Speciaal aan dit gebouw zijn de gebombeerde kozijnen. Dit wil zeggen dat zowel het glas als de profielen gebogen zijn.


Moderne commerciële ruimtes

Op het gelijkvloers is er plaats voor commerciële ruimtes. De moderne look is hét perfecte visitekaartje voor elke onderneming. Het profieltype dat hier gebruikt is, heeft de code CS86. Ben je fan van deze lichte, eigentijdse kleur? Vraag onze experts dan naar Anodisé C32’.

Lichte appartementen van verdieping 1 tot 8

Van verdieping 1 tot 8 zijn er appartementen. De profielen die hier gebruikt werden, zijn van hetzelfde type als bij de commerciële ruimtes op het gelijkvloers. De kleuren op de voor- en zijgevels zijn respectievelijk 9016 mat en 9007 mat. In de achtergevel lopen de aluminium dorpels deels door onder de gevelsteen.

Op zoek naar advies?

Wenst u meer advies of hulp bij het kiezen van nieuwe kozijnen en deuren? Kom dan zeker langs in onze showroom. Onze experts ontvangen u met open armen!

Menu