Victoriaanse serre

Integratie | Serre | Victoriaans | Klassiek | Landelijk

Charmante serre met Victoriaanse afwerking

Klein, maar fijn.” Da’s het motto van deze ontzettend charmante serre waar jong én oud ongetwijfeld in wil wegdromen. Het geheel dient als verlenging van de leefruimte, maar dan met de mogelijkheid om de deuren wagenwijd open te zetten – en zo buiten’, binnen te halen. Heerlijk van de frisse buitenlucht genieten, zonder windvlagen of brutale insecten? Dit is de oplossing!


Charmant met Victoriaanse afwerking

Om het charmante karakter van deze kleine parel volledig door te trekken, werd er gekozen voor een dubbele Victoriaanse bovenafwerking en kruishouten in het glas. En als klapper op de vuurpijl, kozen we ervoor om de deuren te voorzien van panelen met moluren. Want geef toe, wanneer u voor ambachtelijk’ en charmant’ gaat… dan kunnen die sierlijsten niet ontbreken, toch? Helemaal waar.

Het hele jaar door genieten

Wil jij ook het hele jaar door genieten? Dat kan door de serres van Bruynseels-Vochten. Groot, klein, open of gesloten: we adviseren u zodat u uw droomserre vindt.

Uw eigen serre?

Goed, goed, goed idee! Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen – of om uw gratis offerte op te vragen. Dan bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. Tot snel?

Menu