17 Spr09 Vrd Lariviere 12

Integratie | Serre | Dubbele beglazing | Zonwering | Modern | Design

Een zwarte uitbouwveranda met zicht op de hemel

Kijkt u ook zo graag naar de sterrenhemel? Dan is deze zwarte uitbouwserre ook vast iets voor u. Het vormt één open gat naar de hemel waardoor je moeiteloos vanuit uw woning naar de sterren, de zon, de wolken… kortom de wondermooie lucht kan kijken.

Strak en profielloos

Deze serre is niet alleen een meewaarde omdat u naar de lucht kan kijken. Het ziet er ook nog eens strak, modern en stijlvol uit. Hoe dat komt? Enerzijds door de zwarte kleur en de afwezigheid van profielen maar anderzijds ook door de piekfijne plaatsing, natuurlijk.

Creëer ruimte, vergroot je woning

Maar wordt mijn woning dan niet warm, met een serre uit glas?” Ook daar hebben we bij Bruynseels-Vochten aan gedacht. Ten eerste zorgt de dubbele (of driedubbele) beglazing ervoor dat de warmte buiten blijft in de zomer, en de koude in de winter. Is het toch een beetje te warm? Dan kunnen we ook een airco inbouwen of zonnewering voorzien. U ziet het systeem niet, waardoor de ruimte een heel pak groter lijkt. U ziet het: we zien het groots bij Bruynseels-Vochten!

Maak uw droom werkelijkheid

Vanuit uw woning naar de sterren kijken… het klinkt bijna als een droom. Zorg ervoor dat deze droom werkelijkheid wordt: het ligt in uw handen. Maar u staat er niet alleen voor! We helpen u graag van begin tot einde met de juiste keuzes te maken. Onze experts staan voor u klaar.

Menu