17 Spr09 Vrd Lariviere 12

Integratie | Serre | Dubbele beglazing | Zonwering | Modern | Design

Een zwarte uit­bouwveran­da met zicht op de hemel

Kijkt u ook zo graag naar de ster­ren­hemel? Dan is deze zwarte uit­bouwserre ook vast iets voor u. Het vormt één open gat naar de hemel waar­door je moeit­eloos vanu­it uw won­ing naar de ster­ren, de zon, de wolken… kor­tom de won­der­mooie lucht kan kijken.

Strak en profielloos

Deze serre is niet alleen een mee­waarde omdat u naar de lucht kan kijken. Het ziet er ook nog eens strak, mod­ern en sti­jlvol uit. Hoe dat komt? Enerz­i­jds door de zwarte kleur en de afwezigheid van profie­len maar anderz­i­jds ook door de piek­fi­jne plaats­ing, natu­urlijk.

Creëer ruimte, ver­g­root je woning

Maar wordt mijn won­ing dan niet warm, met een serre uit glas?” Ook daar hebben we bij Bruynseels-Vocht­en aan gedacht. Ten eerste zorgt de dubbele (of driedubbele) beglaz­ing ervoor dat de warmte buiten bli­jft in de zomer, en de koude in de win­ter. Is het toch een beet­je te warm? Dan kun­nen we ook een air­co inbouwen of zon­new­er­ing voorzien. U ziet het sys­teem niet, waar­door de ruimte een heel pak grot­er lijkt. U ziet het: we zien het groots bij Bruynseels-Vochten!

Maak uw droom werkelijkheid

Vanu­it uw won­ing naar de ster­ren kijken… het klinkt bij­na als een droom. Zorg ervoor dat deze droom werke­lijkheid wordt: het ligt in uw han­den. Maar u staat er niet alleen voor! We helpen u graag van begin tot einde met de juiste keuzes te mak­en. Onze experts staan voor u klaar.

Menu