17Spr09 Prg Meeuwesen 13

Integratie | Pergola | Schuifkozijnen | Screens

Elk seizoen genieten van uw pergola? Dat kan!

Ook diegenen die op zoek zijn naar een pergola die alle weersomstandigheden aankan, helpen wij met veel plezier verder. Zoals dit interessant project, bijvoorbeeld…Een pergola voor elk seizoen

Ontmoet: onze pergola waar elk seizoen – en gedurende élke temperatuur – van genoten kan worden. Hoe we dat deden? Wel… eerst en vooral namen we de achterzijde slim onder handen. We voorzagen de pergola van handige screens, die gesloten kunnen worden om het geheel af te sluiten indien nodig. 

Putje winter? Sluit simpelweg de screens af – en geniet van de kans om toch buiten te kunnen zitten, zonder last te hebben van koude wind of natte regen. Putje zomer? Gooi de screens open – en verwelkom het zonnetje in huis!

Een glazen schuifwand voor variatie

Daarnaast maakten we van de zijkant een glazen schuifwand, om ook hier dit effect te bekomen. Op deze manier kan deze pergola ingezet worden als volledig open geheel – of als volledig gesloten ruimte. Wat jij wil! Hoe dan ook, kan je er zeker van zijn… deze topper is gemaakt om seizoen-rond zalig in te vertoeven.

Uw eigen pergola?

Top. Doen we! Aarzel niet om ons te contacteren – en stel gerust al uw vragen. Wij beantwoorden ze graag, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen. Tot snel?

Menu