20 Smeulders Patrizanenstr 79 Kap 36

Een unieke woning vraagt om een unieke veranda

Een unieke woning vraagt om een unieke veranda

De eigenaars van deze hypermoderne woning omringd door natuur, kwamen naar ons met de vraag voor een nieuwe veranda. Hiermee wilden ze hun woning nog meer opentrekken – en nog meer kunnen genieten van al het groen dat hen omringt. 

Belangrijk bij dit project: de veranda moest perfect geïntegreerd worden in de woonst, zodat het niet zou opvallen dat deze er pas later werd bijgeplaatst. Ontdek het resultaat! 


We integreren de natuur

Onze klant, apetrots op hun prachtige en unieke tuin, wist ons duidelijk te vertellen wat de verwachtingen waren: een op maat gemaakte terrasoverkapping die naadloos bij huis én tuin aansluit. 

Got it! We gingen aan de slag en tekenden een terrasoverkapping waar natuur centraal staat. Door de integratie van verschillende soorten en kleuren hout, verzachtten we het verder moderne karakter van ons ontwerp. 

We laten de grens tussen binnen en buiten vervagen 

Waar we konden, werkten we met die alom geprezen, vlotte Hi-finity schuiframen die drempelloos opgaan in de omgeving. Een smaakvolle en exclusieve oplossing die er niet enkel mooi uitziet – maar ook nog eens zorgt voor een optimaal wegwerken van de grens tussen binnen en buiten.

Door dit type schuifraam te integreren, laten we de tuin rustig overlopen in het huis – en andersom. Een perfecte oplossing voor iedereen die het liefst elke dag in de buitenlucht vertoeft. 

Luxueuze beschutting

En vandaag? Vandaag geniet onze klant in alle rust – en alle luxe – van die prachttuin. Weer of wind? Geen probleem: met deze multifunctionele terrasoverkapping hebben ze er geen last meer van. Een donkere dag, fel zonlicht of muggenseizoen? Geen probleem: om ultieme luxe te garanderen, installeerden we ook de nodige verlichting, zonwering én vliegendeuren. 

Zorgeloos leven en genieten? Daar zorgen we voor! 

Jouw eigen terrasoverkapping?

Goed idee! Contacteer ons voor meer informatie – en dan zorgen we ervoor. 

Menu