17 Spr Sr B Vochten 02

Renovatie | Serre | Schuifkozijn | Dubbele beglazing | Modern | Design

Weggewerkte profielen in moderne serre

Bij dit verbouwproject hebben we een minimaal aantal profielen gebruikt om een maximale visibiliteit te creëren. Hoe dat kan? Wel, we werkten de profielen volledig weg in vloer en muren. We gebruikten hiervoor het Hi-finity schuifsysteem. Het slanke en elegante design zorgt voor een moderne uitstraling.

Uitstekende prestaties

Deze veranda met Hi-Finity systeem combineert een uitstekende isolatiegraad met een minimalistische look. Een mooi voorbeeld dus van hedendaagse architectuur waarbij energiezuinigheid een belangrijke rol speelt. Deze bewoners kozen voor een dubbele beglazing. Maar ook drievoudige beglazing is een optie.

Dit schuifraam is sterk. Echt sterk. Het kan zelfs glasgewichten dragen van zo’n 1200 ton. Da’s niet niets. Wil je het jezelf écht gemakkelijk maken? Kies dan voor een gemotoriseerd schuifsysteem. Een duwtje op de knop en het raam zal vanzelf openen. Makkelijk, makkelijker, makkelijkst!

Eén met uw tuin

En de voordelen blijven maar komen. Uit iedere… hoek! Want onze schuifkozijnen bestaan ook als hoekoplossing. Het voordeel? U kan nog meer genieten van uw tuin omdat er geen enkel profiel in de weg staat om uw zicht of doorgang te belemmeren. Ideaal, niet?

Laat ons u helpen

Welke serre u ook wil: bij Bruynseels-Vochten staan we klaar om u te helpen. Samen kiezen we de beste oplossing voor uw woning. Het enige wat u nog moet doen, is genieten van uw huis, uw tuin en die knappe serre, natuurlijk!

Menu