17Spr Brv B Meuris 01

Nieuwbouw | Hi-finity schuiframen | Automatische schuifdeuren | Ramen | Winkelpand | Design

Haal buiten binnen met de Hi-finity schuiframen!

Ondertussen weet je al dat we expert zijn op gebied van ramen, deuren, veranda’s en pergola’s. En je weet ook al dat we heel wat gezinnen gelukkig mochten maken met onze kennis en expertise. Maar dat is natuurlijk niet alles… Ook bedrijven mogen rekenen op onze hulp. Het bewijs? De succesvolle opdracht voor dit winkelpand, natuurlijk.


Exclusiviteit

Bij dit project was het gevoel van exclusiviteit belangrijk. We kozen dan ook voor een combinatie van die schitterende en alomgeprezen Hi-finity schuifkozijnen – en CP 130 schuifkozijnen voor de achterzijde. Op deze manier voorzagen we het volledige gebouw van hoogkwalitatieve kozijnen.

Ultiem comfort in Tessenderlo

Elk van de ramen is voorzien van aluminium sierbakken om deze toppers visueel een beetje extra uit de gevel te laten springen. En om voor ultiem en exclusief comfort te zorgen… regelden we ook automatische schuifdeuren.

Uw eigen project?

Al bij al een stevig project, maar één waar we ontzettend trots op zijn. En, psst… ga gerust eens op zoek naar deze glazen topper in Tessenderlo om inspiratie op te doen voor uw eigen project! Daarna wel even langskomen, oké? Oké!

Menu