Alu Vanbaekel 19

Alu­mini­um kozijnen

Oer­sterk mate­ri­aal met ein­de­loos veel mogelijkheden

Aluminium kozijnen: een strakke look met karakter


Kies je voor aluminium kozijnen? Dan kiest u voor een strakke moderne look die een statement maakt. Samen met Reynaers, waarvan we erkend partner zijn, staan we borg voor correcte constructie en plaatsing van uw aluminium kozijnen. Daarnaast geniet u van een garantie van tien jaar.


Benieuwd naar de voordelen? Wel, ze zijn eindeloos (als u het aan ons vraagt). Denk bijvoorbeeld aan de integratie van een moderne look, onderhoudsgemak, perfecte isolatie en bijzonder veel mogelijkheden qua afwerking.

Voordelen van dit type kozijn

Een strakke, moderne look

Aluminium kozijnen bieden heel wat constructiemogelijkheden, waaronder ze geschikt zijn voor grotere kozijnpartijen. Over het algemeen zorgt dit oersterke materiaal voor een hedendaagse en industriële uitstraling met karakter.

Ruime keuze

Aluminium kozijnen kan u eenvoudig personaliseren: zowel binnen- als buitenzijde kunnen in alle RAL-kleuren ontworpen worden. Bovendien geniet u van een structuurlak die zorgt voor een gladde en krasbestendige look.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium kozijnen zijn eenvoudig schoon te maken. Het enige wat u moet doen, is er met een vochtig doekje en wat pH-neutraal schoonmaakmiddel overheen gaan.

Perfecte thermische isolatie

In standaarduitvoering tot 1.46W/m²K, wat een lagere energierekening met zich meebrengt. Daarnaast zijn aluminium ramen de duurzame keuze: aluminium is 100% recycleerbaar.

Menu